Direct naar hoofdinhoud

Sociale kwaliteit

Met de Sociale Hypotheek investeren in ontmoetingsplekken

Accommodaties met meerdere sociale functies houden door corona, inflatie en energie met moeite het hoofd boven. Overijssel opent nu een nieuwe ronde van de Sociale Hypotheek.

Labels

Bestuur
Grond en gebouwen
Sociale kwaliteit

Groene Karavaan komt op stoom

De Groene Karavaan in het Vechtdal kent een bruisende start; de diverse groene activiteiten worden goed bezocht, en leveren enthousiaste reacties op vanuit de bezoekers.

Labels

Natuur en landschap
Sociale kwaliteit
Water en Klimaat

Overijsselse initiatieven maken kans op crowdfunding

Samen met het platform Voor je Buurt zet Overijssel een crowdfundingsplatform op. De eerste 5 initiatieven hebben hun doelen met enthousiaste campagnes binnen 6 weken behaald.

Labels

Sociale kwaliteit

Groene Karavaan komt naar het Vechtdal

Met de eerste editie van het Vechtdal Boomfestival op 28 januari kondigt de Groene Karavaan van de provincie Overijssel haar komst aan in het Vechtdal.

Labels

Sociale kwaliteit
Bodem

Wat is Overijssel jou waard?!

Samen met het platform Voor je Buurt start de provincie Overijssel een crowdfundingplatform om initiatieven uit de Overijsselse samenleving tot bloei te laten komen.

Labels

Sociale kwaliteit

‘Knooi’n op de computer’ bij FC Twente

Met Scoren in de wijk, speelt Stichting FC Twente in op sociaal-maatschappelijke vraagstukken in de huidige samenleving. Ook op het gebied van geletterdheid en digitalisering.

Labels

Sociale kwaliteit