Vechtdalverbinding, N340/N48 en N377

Gepubliceerd op 16 september 2020

Over het project en planning

Dagelijks rijden er veel (vracht)auto's vanuit het oosten van Overijssel via de N340, N48 en N377 naar Zwolle, Ommen, Hardenberg en omgekeerd. Deze wegen zijn vooral in de spits erg druk. Hierdoor vermindert de doorstroming en loopt het verkeer vast. Daarnaast zijn deze wegen niet duurzaam en veilig ingericht waardoor er regelmatig ongelukken gebeuren. Om het verkeer ook op de langere termijn veilig en vlotter te kunnen laten doorrijden, heeft de provincie besloten deze wegen aan te passen.

Nieuws/omleidingen

Heeft u vragen over de werkzaamheden die wij aan de N340 en de parallelwegen langs de N340 gaan uitvoeren? Dan kunt u een afspraak maken voor de informatiedag op donderdag 24 september. Op de adviezen van het RIVM te kunnen naleven is er een beperkt aantal plekken beschikbaar en moet u dus een tijd reserveren. De gesprekken duren maximaal 20 minuten.

Om voldoende afstand te kunnen bewaren, mag u met maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden komen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Uiteraard worden tijdens dit contactmoment de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Contact

Voor vragen over uitvoeringswerkzaamheden:

Omgevingstelefoon Vechtdal Verbinding

Telefoon: 06 34 59 06 11

Voor algemene vragen en het opvragen van documenten:

Telefoon: 038 499 70 06
E-mail: vechtdalverbinding@bam.com