Werkzaamheden Kanaal Almelo - De Haandrik

Gepubliceerd op 12 oktober 2021

Contact

Werkzaamheden aan damwanden:

Marieke van de Fliert en Mathilde Palma (Omgevingsmanagers)
Telefoon: 038 499 73 50
E-mail: onderhoudkadh@overijssel.nl

Werkzaamheden bruggen en sluizen:

Eiberlien Scholing (Omgevingsmanager)
Telefoon: 038 499 88 99
E-mail: e.scholing@overijssel.nl

Inlooppunt Vroomshoop

Inlooppunt open

In het inlooppunt in Vroomshoop kunt u terecht met vragen over de ontwikkelingen rondom Kanaal Almelo - De Haandrik. Bijvoorbeeld over de werkzaamheden aan het kanaal, de schadeprocedure of het extra onderzoek naar het faalmechanisme. Zaakbegeleiders van de provincie en andere medewerkers zijn dagelijks aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook vanuit gemeente Twenterand is regelmatig een medewerker aanwezig.

Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken met uw zaakbegeleider. Heeft u geen zaakbegeleider? Maak dan een afspraak via de mail: schade.adh@overijssel.nl. Zo kunnen wij u het beste van dienst zijn.

Openingstijden

De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur. En vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Het adres van het inlooppunt is: Schoolstraat 14 in Vroomshoop.

Zaakbegeleiders

Zaakbegeleiders van de provincie begeleiden bewoners die schade hebben gemeld. Elke schademelder heeft, of krijgt, een vaste zaakbegeleider als contactpersoon.

Weet je niet (meer) wie je zaakbegeleider is, neem dan contact met ons op via schade.adh@overijssel.nl. Dan sturen we de contactgegevens van jouw zaakbegeleider.

Media

Vertegenwoordigers van de media kunnen bellen met de afdeling woordvoering van Provincie Overijssel: 06 10 41 99 01