Family Next

Gepubliceerd op 9 oktober 2020

Live: volg de webcast Family next

Op 8 oktober vond onze webcast plaats. Gedeputeerde Eddy van Hijum vertelde waarom familiebedrijven voor de provincie Overijssel zo belangrijk zijn. Judith van Helvert van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven nam je mee in de laatste ontwikkelingen op het dit gebied. Ondernemers mogen niet ontbreken, dus schoof Andre Jansen van de Maan Groep ook aan.

Heb je de webcast gemist? Geen nood! Je kunt het hieronder terugkijken.

Bekijk hier de webcast vanaf donderdag 8 oktober 16.00 uur.

Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug!

Family Next

In het programma Family Next werken we samen met het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente om Overijsselse familiebedrijven verder te helpen. Onze ondersteuning richt zich op drie thema’s: digitalisering, duurzaamheid en opvolging. Wil jij met een van deze thema’s aan de slag in jouw bedrijf en heb je minimaal vijf werknemers? Dan zijn we je graag van dienst!

Ons aanbod

  • We werken samen met ervaren ondernemers die jou als coach ondersteunen bij de stappen die je wilt zetten. Samen kijk je wat een aanpak is die past bij jouw bedrijf.
  • In Leren-van-elkaar-kringen wissel je ervaringen uit met andere ondernemers, en kun je jouw verhaal delen om een ander verder te helpen.
  • Voor de uitvoering van je plannen is financiële ondersteuning beschikbaar in de vorm van een voucher.

Contact

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met één van de deelnemende organisaties bij jou in de buurt:

Netwerkpartners

Family Next werkt samen met de volgende partijen:

Saxion Hogeschool, MKB-Deventer, Ondernemend Twente, HISWA-RECRON, Verenigde Maakindustrie Overijssel (VMO), Koninklijke Horeca Nederland district Overijssel, Cumela, Bouwend Nederland Regio Oost, Metaalunie (Overijssel), VNO-NCW Overijssel, MKB-Nederland Midden, MKB regio Zwolle, MKB Twente, Pioneering vernieuwt de bouw, Twente Board, Regio Zwolle en gemeente Deventer, Cleantech regio, Industriële Kring Twente, Kennispoort regio Zwolle, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven.