N341 Ommen-Den Ham gefaseerd afgesloten van 13 maart t/m 19 mei

Gepubliceerd op

De provinciale weg N341 Ommen-Den Ham is van maandag 13 maart tot en met uiterlijk vrijdag 19 mei in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Tijdens de afsluiting gaat de aannemer nieuw asfalt en nieuwe markeringen aanbrengen op de hoofdrijbaan. Deze is dringend aan groot onderhoud toe. Ook de fietspaden langs de weg worden op een aantal plaatsen aangepakt.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden aan de N341 is de weg afgesloten voor het gemotoriseerde doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer wordt in beide richtingen omgeleid. De omleidingsroute gaat over de N347 via Ommen, over de N36 langs Mariënberg via Westerhaar en over de N341 via Vroomshoop tot Den Ham en vice versa. De verwachte extra reistijd is ongeveer 25 minuten. De omleiding wordt met borden aangegeven en is ook te vinden op www.bereikbaar.overijssel.nl. De bus Ommen-Almelo v.v. (buslijn 81) wordt om de werkzaamheden geleid. Fietsers tussen Ommen en Den Ham hebben tijdens de werkzaamheden doorgang langs de werkzaamheden. Tijdens werkzaamheden aan de fietspaden worden fietsers omgeleid over het fietspad aan de kant van de N341 waar geen werkzaamheden worden verricht aan het fietspad.

Bereikbaarheid omwonenden

Aanliggende woningen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar door de werkzaamheden in verschillende fasen uit te voeren:

Fase 1 (13-23 maart) : Vanaf de komgrens van Den Ham tot aan de kruising Ommerweg-Slenke-Janmansweg (Zwembad De Groene Jager).
Fase 2 (24 maart-17 april): Vanaf de kruising Ommerweg-Slenke-Janmansweg (Zwembad De Groene Jager) tot aan de kruising Hammerweg-Kasteellaan (Internationale school Eerde).
Fase 3 (18 april-21 mei): Vanaf de kruising Hammerweg-Kasteellaan (Internationale school Eerde) tot aan de kruising Hammerweg-Lemelerweg (Manitoba Rotonde).

Kijk voor meer informatie over de omleidingen en de wegwerkzaamheden op www.overijssel.nl/GON341Verwijst naar een andere website