Vitale en gezonde samenleving 2020


Voor wie

Organisaties (bijvoorbeeld stichtingen, sportverenigingen of kerkgenootschappen), bedrijven, maatschappen, vennootschappen onder firma of commanditaire vennootschappen.

Wat

Subsidie voor initiatieven die gaan over de gevolgen van coronacrisis en bijdragen aan een vitale en gezonde samenleving.

Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

Waarvoor

Voor:

  • Een initiatief dat bijdraagt aan een vitale en gezonde samenleving en gaat over de gevolgen van de coronacrisis.
  • Advies en ondersteuning voor een nieuw of verbeterd verdienmodel voor een initiatief. De duurzaamheid van het initiatief wordt hiermee verbeterd.

Initiatief

Een maatschappelijk-, cultureel of sportinitiatief dat de sociale samenhang en betrokkenheid bij een gemeenschap versterkt en een collectief belang dient.

Informatie over de subsidie

Let op

Status:
Gesloten

U kunt niet aanvragen.

Machtiging

Als u iemand anders vraagt om de subsidie voor u aan te vragen stuur dan een ondertekende machtiging mee. Een voorbeeld kunt u vinden op onze pagina Hoe vraagt u subsidie aan?