Subsidie Wetenschap en Techniek primair onderwijs


11-7: NIEUW AANVRAAGFORMULIER

Voor wie

Scholengemeenschappen, samenwerkingsverbanden of een stichting van scholen of individuele scholen voor primair onderwijs met een fysieke vestiging in Overijssel.

Wat

Subsidie voor het doorontwikkeling van wetenschap en techniek in het onderwijs.

Waarvoor

Voor een W&T expert die gaat helpen bij het uitvoeren van het W&T Kompas. Deze is ontwikkeld door kennisinstelling TechYourFuture.

W&T expert: die de toepassing van het W&T Kompas kan begeleiden bij een school (Primair onderwijs) en daarvoor een opleidingstraject heeft gevolgd bij Saxion, Windesheim of de Rolf groep. De meest actuele contactgegevens zijn te vinden op wtkompas.nl.

Voor deze subsidieregeling maken wij gebruik van een nieuw formulier en klantportaal (Persoonlijke pagina)

Wilt u een formulier invullen met eHerkenning dan moet u, alleen de eerste keer, uw contactgegevens invullen. Dit kan ook als het formulier nog niet beschikbaar is via het klantportaal. Na het invullen van de contactgegevens kunt u helaas niet direct terug naar het formulier. Volg deze stappen:

  1. U klikt op het aanvraagformulier.
  2. U Kopieert het internet adres van die pagina of u voegt het toe als favoriet.
  3. U logt in met eHerkenning en vult uw contactgegevens in.
  4. U zoekt internet adres op of de favoriet.
  5. U kunt het formulier invullen.

Druk altijd op de knop 'Tussentijds opslaan' om het formulier op te slaan. Meer informatie over het nieuwe klantportaal en de voordelen hiervan leest u op onze loketpagina.

U kunt dit formulier ook invullen zonder ingelogd te zijn. U kunt dan geen gebruik maken van het tussentijds opslaan en het klantportaal.

Informatie over de subsidie

Status:
Aanvragen mogelijk

U kunt het hele jaar aanvragen of totdat het budget bereikt is.

Contact

Heeft u vragen over het invullen van het formulier dan kunt u contact opnemen met:

Paula van der West
Telefoon: 038 499 72 25

Nieuw formulier voor nasturen bijlagen

Als u de subsidie heeft aangevraagd met het nieuwe formulier dan gebruikt u voor het nasturen van bijlagen ook het nieuwe formulier 'Bijlage nasturen'.

Machtiging

Als u iemand anders vraagt om de subsidie voor u aan te vragen stuur dan een ondertekende machtiging mee. U kunt ons voorbeeld gebruiken.