Bedrijven in de regio zetten hun deuren open

Doet u (opnieuw) mee?

Tijdens de Week van de Circulaire Economie (6 t/m 11 februari 2023) kunnen circulaire bedrijven in Overijssel en de regio’s opnieuw meedoen aan het onderdeel 'Bedrijven in de regio zetten hun deuren open'. Meld u nu aan en uw activiteit wordt vermeld op de website van de desbetreffende regio (Regio Zwolle, Twente of de CleanTech Regio).

Hoe het werkt

U zet als ondernemer de deuren van uw bedrijf open in de week van 6 t/m 11 februari 2023. U kiest zelf het moment waarop dit u het beste uitkomt en welke activiteit u wilt aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een rondleiding, een bedrijfspresentatie, een webinar, workshop, brainstorm of een infosessie.

Inspireren en nieuwe contacten opdoen

In Overijssel gebeuren al veel mooie dingen op het gebied van circulariteit. Door een kijkje in de keuken van circulaire bedrijven, kunnen professionals en ondernemers zich laten inspireren en nieuwe contacten opdoen. De open dagen zijn gericht op ondernemers, duurzaamheids-/ innovatiemedewerkers in Overijssel en de Regio’s. En uiteraard overige geïnteresseerden, zoals potentiële klanten.
Bezoekers melden zich rechtstreeks bij u aan. Het is gangbaar om geen bijdrage te vragen aan bezoekers voor het bijwonen van de open dag.

'Bedrijven in de regio zetten hun deuren open’ is een initiatief van VNO-NCW Midden, gemeente Zwolle, Kennispoort Regio Zwolle, Twente Board, CleanTech Regio, DORZ en provincie Overijssel. Hiermee draagt provincie Overijssel vanuit het Programma Circulaire Economie bij aan de doelstelling van de Rijksoverheid om in 2050 een volledig circulaire economie te hebben staan.

Geef u als bedrijf op: