Sociale Kwaliteit “Kom maar op met die mooie plannen”

Gepubliceerd op 11 juni 2020

Subsidieregeling Buiten Bewegen

Weet jij hoe we nog meer Overijsselaars buiten in beweging krijgen? Dan is de provincie Overijssel op zoek naar jou! De provincie Overijssel ondersteunt organisaties met plannen voor bewegen in de openbare ruimte. We zoeken plannen die vernieuwend zijn en verschillende partijen samen brengen rond sport en bewegen.

Subsidie aanvragen

Subsidie aanvragen kan digitaal via het subsidieloket. De subsidieaanvragen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Voor je je aanvraag indient, komen we graag met je in contact om je plan te bespreken en te kijken of je in aanmerking komt voor subsidie. Je kunt hiervoor terecht op een spreekuur bij jou in de buurt.

Contact

Socialekwaliteit@overijssel.nl

Raymond Damhuis (projectleider)

Telefoon: 038 499 83 52
E-mail: rgb.Damhuis@overijssel.nl

Rosalie Bosman (adviseur)

E-mail: Rosalie.Bosman@overijssel.nl

Chantal Westemeijer (adviseur)

E-mail: CPM.Westemeijer@overijssel.nl

Maurice Tepperik (adviseur sport)

E-mail: M.Tepperik@overijssel.nl

Suzan Flokstra-Beute (adviseur)

E-mail: S.Flokstra-Beute@overijssel.nl

Kris Pals-Krukkert (adviseur)

E-mail: K.Pals-Krukkert@overijssel.nl

Sociale ideeën, kom maar op!

Jij hebt een goed idee om je buurt, wijk, omgeving, dorp of stad leuker te maken. Een plan waardoor mensen bijvoorbeeld zelfstandig kunnen (blijven) leven, gezond gaan bewegen, of waarmee het 'noaberschap' in jouw omgeving groter wordt. Wij helpen je graag om je idee te realiseren, dus kom maar op met die mooie plannen!

We brengen je met de juiste personen of organisaties in contact. Voor sommige ideeën hebben we ook financiering, waar je misschien gebruik van kunt maken.

De provincie ondersteunt initiatieven die bijdragen aan de provinciale doelen, die gemeente-overstijgend zijn en die mensen zelf uitvoeren. Werk jij aan een mooi sociaal initiatief en kun je wat hulp gebruiken? Kom dan naar het spreekuur bij jou in de buurt!

Online Platform Samen voor elkaar

Heb je een goed plan voor je buurt, dorp of wijk en weet je niet precies hoe je het aan moet pakken? Dan is het goed om te weten dat je ook terecht kunt op het online platform Samen voor Elkaar. Dit is een open netwerk waar je praktische hulp vindt voor je project, vragen kan stellen aan en kennis deelt en nieuwe verbindingen legt met andere initiatiefnemers.