Launching Customership: inkopen met impact

Gepubliceerd op 28 juli 2022

Samen werken aan oplossingen

Wij staan voor flinke uitdagingen waarbij wij ondernemers uitdagen om met ons samen te werken aan toekomstige oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Wij hebben nieuwe ideeën nodig voor het Overijssel van de toekomst. Heb je een innovatie die bijdraagt aan slimme en duurzame ontwikkelingen? Dan zijn wij als provincie graag je eerste klant. Inkopen met impact daar gaan wij voor, want zo krijgen we samen innovatie op gang en leveren we een bijdrage aan maatschappelijke opgaven. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie en natuur? Lees dan het digitale Launching Customer Magazine. Samen werken wij aan het Overijssel van de toekomst.

Contact

Heb jij een nieuw product of een nieuwe dienst die past bij de vragen van de provincie? Of wil je meer weten over het Actieprogramma Innovatie? Neem dan contact met ons op.

Janine Swaak

E-mail: j.swaak@overijssel.nl
Telefoon 06 22 92 54 59

Hoe staat het ervoor?

In het derde nummer van het Lauching Customership Magazine lees je dat we voor flinke uitdagingen staan, waarbij we werken aan toekomstige oplossingen als het gaat om energie en natuur.

Praktijkvoorbeelden

We zijn al begonnen! In verschillende projecten is provincie Overijssel de eerste klant. Samen met ondernemers investeren we in innovatieve oplossingen.

Actuele vragen

Om oplossingen te vinden voor onze vragen, verzoeken we de markt met ons mee te denken. Momenteel hebben we geen actuele vragen uitstaan.