Subsidie Experimenten Bestuursstijl


11-7: NIEUW AANVRAAGFORMULIER

Voor wie

Iedereen kan aanvragen.

Wat

Subsidie om nieuwe (passende) vormen van samenwerking of nieuwe bestuursstijlen uit te proberen en daar samen van te leren. Het geleerde moet gedeeld kunnen worden zodat volgende projecten er van kunnen leren.

Waarvoor

Voor het uitvoeren van een experiment. Een experiment is voor deze subsidieregeling een proefproject waarbij de samenleving op een vernieuwende manier wordt betrokken bij de besluitvorming van medeoverheden en organisaties die als een openbaar lichaam bestuurd worden.

Voor deze subsidieregeling maken wij gebruik van een nieuw formulier en klantportaal (Persoonlijke pagina)

Wilt u een formulier invullen met eHerkenning dan moet u, alleen de eerste keer, uw contactgegevens invullen. Dit kan ook al als het formulier nog niet beschikbaar is om aan te vragen via de Persoonlijke pagina. Na het invullen van de contactgegevens kunt u helaas niet direct terug naar het formulier. Volg deze stappen:

  1. U klikt op het aanvraagformulier.
  2. U Kopieert het internet adres van die pagina of u voegt het toe als favoriet.
  3. U logt in met eHerkenning en vult uw contactgegevens in.
  4. U zoekt internet adres op of de favoriet.
  5. U kunt het formulier invullen.

Druk altijd op de knop 'Tussentijds opslaan' om het formulier op te slaan. Meer informatie over het nieuwe klantportaal en de voordelen hiervan leest u op onze loketpagina.

U kunt dit formulier ook invullen zonder ingelogd te zijn. U kunt dan geen gebruik maken van het tussentijds opslaan en het klantportaal.

Informatie over de subsidie

Status:
Aanvragen mogelijk

U kunt het hele jaar door de subsidie aanvragen of totdat het beschikbare budget bereikt is.

Voordat u aanvraagt

Neem eerst contact op met een beleidsmedewerker van het Programma Experimenten Eigentijdse Bestuursstijl. Samen stelt u dan een document op waarin het experiment wordt beschreven.

Mara van den Eelaart
Telefoon: 038 499 89 66
E-mail: m.vd.eelaart@overijssel.nl

Format Begroting

Kunt u het bestand niet lezen/gebruiken? Het Overijssel Loket helpt u graag verder: 038 499 88 99 (kies 1).

Nieuw formulier voor nasturen bijlagen

Als u de subsidie heeft aangevraagd met het nieuwe formulier dan gebruikt u voor het nasturen van bijlagen ook het nieuwe formulier 'Bijlage nasturen'.

Machtiging

Als u iemand anders vraagt om de subsidie voor u aan te vragen stuur dan een ondertekende machtiging mee. U kunt ons voorbeeld gebruiken.