Subsidie Experimenten powered by cultuur (TENDER)


Voor wie

Professionele culturele organisaties of professionele individuele makers. Dit zijn Overijsselse organisaties of individuen uit de cultuursector die beroepsmatig culturele activiteiten ontwikkelen, uitvoeren en presenteren.

Wat

Subsidie voor het ontwikkelen en uitvoeren van een experimentele aanpak, methode of product of proces voor een vernieuwend aanbod binnen de culturele sector of in verbinding met andere sectoren of maatschappelijke vraagstukken.

Waarvoor

Voor één van de volgende activiteiten:

  • A: Voor een experiment binnen de culturele sector.
  • B: Voor een experiment binnen een cross-over met sociale kwaliteit.
  • C: Voor een experiment binnen een cross-over met de volgende sectoren of maatschappelijke vraagstukken: vrijetijdseconomie, economie, mobiliteit, leefbaar platteland, energietransitie, natuur, milieu en landschap en landbouw.

U kunt maar voor één activiteit aanvragen.

Informatie over de subsidie

Status:
Gesloten

U kunt niet meer aanvragen. De aanvraagperiode is gesloten.

Let op

Omdat wij veel aanvragen verwachten versturen wij voor deze regeling geen ontvangstbevestiging. U ontvangt wel een automatische bevestiging per e-mail als u het aanvraagformulier heeft ingediend. Als u de mail niet ontvangt neem dan direct contact op met het Overijssel Loket.

Steun van de overheid

Deze subsidieregeling moet voldoen aan de regels voor staatssteun en valt daarom onder de Algemene Groepsvrijstellingsverordening.