Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

Gepubliceerd op 23 mei 2018

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

pmpc 2.0
Met de PMPC 2.0 Product-Markt-Partner-Combinatie regeling stimuleert Overijssel uw samenwerking met onorthodoxe partners voor een gastvrijer Overijssel. We dragen tot € 100.000 bij aan uw vernieuwende initiatief (was € 50.000 in 2016). Hoe we dat doen? Bekijk onze handige animatie met uitleg in 3 minuten!

Regeling en aanvragen

Uitgebreide informatie over de PMPC 2.0 subsidieregeling, inclusief criteria, vindt u bij ons subsidieloket. Hier kunt u ook de subsidie aanvragen. In 2018 kunt u uw aanvragen indienen van 1 februari tot uiterlijk op 1 maart om 17.00 uur. De tweede openstelling is van 1 september tot uiterlijk 2 oktober om 17.00 uur.

Ondersteuning

Voor het vinden van een goed idee of een goede partner kunnen de regionale marketingbureaus, brancheorganisaties en Saxion behulpzaam zijn. Bekijk in dit overzicht (pdf, 63 kB) de contactgegevens. Wij geven u ook graag een aantal tips voor het schrijven van de businesscase.


Direct naar het subsidieloket voor PMPC 2.0

Een subsidieaanvraag indienen kan via het subsidieloket.

Inspiratie!

PMPC avontuurlijk Paasloo

Vragen?

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Jan van Oene.

jw.v.oene@overijssel.nl
038 - 499 75 63