Investeren in de vrijetijdssector met PMPC 2.0

Gepubliceerd op 17 september 2018

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Infografic van de Product Markt Partner Combinatie 2.0 (PMPC 2.0)
Met de PMPC 2.0 Product-Markt-Partner-Combinatie regeling stimuleert Overijssel uw samenwerking met onorthodoxe partners voor een gastvrijer Overijssel. We dragen tot € 100.000 bij aan uw vernieuwende initiatief (was € 50.000 in 2016). Hoe we dat doen? Bekijk onze handige animatie met uitleg in 3 minuten!

Regeling en aanvragen

Uitgebreide informatie over de PMPC 2.0 subsidieregeling, inclusief criteria, vindt u bij ons . Hier kunt u ook de subsidie aanvragen. In 2018 is de tweede openstelling van 1 september tot uiterlijk 2 oktober om 17.00 uur.

In 2018 en 2019 geeft de provincie Overijssel twee keer per jaar een mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor nieuwe producten of arrangementen die ontstaan uit zo’n samenwerking. De provincie subsidieert maximaal 35% van de kosten. In de eerste subsidieronde van 2018 kwamen vijf samenwerkingen in aanmerking voor ondersteuning van de provincie.

Ondersteuning

Voor het vinden van een goed idee of een goede partner kunnen de regionale marketingbureaus, brancheorganisaties en Saxion behulpzaam zijn. Bekijk in dit overzicht (pdf, 63 kB) de contactgegevens. Wij geven u ook graag een aantal tips voor het schrijven van de businesscase.


Direct naar het subsidieloket voor PMPC 2.0

Een subsidieaanvraag indienen kan via het subsidieloket.

Inspiratie!

Avontuurlijk Paasloo: Meisje in klimbos

Voor informatie en vragen:

Jan van Oene

Telefoonnummer: 038 499 75 63
E-mailadres: jw.v.oene@overijssel.nl