Energieloketten Overijssel

Gepubliceerd op 18 oktober 2018

Alle 25 gemeenten in Overijssel hebben een energieloket waar u terecht kunt met uw vragen over maatregelen om uw huis energiezuinig te maken. Ook zijn zij op de hoogte van de actuele subsidies en beschikbare leningen. Heeft u een bedrijf? Ook dan kan het energieloket u de weg wijzen.

Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten en Twenterand

De energieloketten van Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten en Twenterand zijn ondergebracht bij Duurzaam (t)huis Twente. Duurzaam (t)huis Twente is een initiatief van de Twentse gemeenten om de verduurzaming van particuliere woningen in Twente te stimuleren. Ruim 40 wooncoaches staan voor u klaar om u te helpen bij uw woonvragen en voorzien u geheel belangeloos van duurzaam advies.

Duurzaam (t)huis Twente

Telefoonnummer: 088 185 01 30
E-mailadres: info@duurzaamthuistwente.nl.
Website: www.duurzaamthuistwente.nl

Borne

Bornenaren kunnen terecht bij stichting Borne Energie voor onafhankelijk advies over energiebesparing. De stichting verzorgd de organisatie en uitvoering van het gemeentelijke energieloket.

Het energieloket van Borne

Telefoonnummer: 06 48 07 30 46
E-mailadres: Borneenergie@gmail.com 
Website: www.borneenergie.nl

Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland

De energieloketten van Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland zijn ondergebracht bij het Energieloket West-Overijssel. Dit energieloket is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer! Ze adviseren gratis en onafhankelijk en bieden ‘eerste hulp bij energiebesparing’. Van inzicht in je energieverbruik tot hulp bij offertes.

Het Energieloket West-Overijssel

is te bereiken met behulp van een contactformulier op de website. U kunt kiezen voor mailen of teruggebeld worden.

Website: www.energieloket-west-overijssel.nl

Deventer

Het energieloket bij Deventer Energie is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer.

Deventer Energie

Telefoonnummer: 0570 57 22 17
E-mailadres: info@deventerenergie.nl
Website: https://www.deventerenergie.nl/energieloket

Dinkelland en Tubbergen

De energieloketten van Dinkelland en Tubbergen worden verzorgd door Noaberkracht Dinkelland Tubbergen, de gezamenlijke ambtelijke organisatie van beide gemeentes.

De energieloketten Dinkelland en Tubbergen

Telefoonnummer: 088 113 07 77
E-mailadres: info@energielokettubbergen.nl en  info@energieloketdinkelland.nl 
Website: http://www.energielokettubbergen.nl/

Kampen

Verbeter & Bespaar – Kampen is het energieloket van de gemeente Kampen dat particuliere woningeigenaren, verenigingen, scholen, bedrijven en woningbouwcoöperaties stimuleert en ondersteunt bij het nemen en realiseren van energiebesparende maatregelen in de woning. Iedere woningeigenaar kan bij het energieloket terecht voor een onafhankelijk advies.

Het energieloket Kampen

Telefoonnummer: 06 23 97 62 08
E-mailadres: info@verbeterenbespaar.nl
Website: www.verbeterenbespaar-kampen.nl

Olst-Wijhe en Raalte

De energieloketten van Olst-Wijhe en Raalte zijn ondergebracht bij het Energieloket Salland. Van een gratis energiescan en professioneel advies over energiebesparende maatregelen voor uw woning, tot nieuws over subsidies en financiering, het Energieloket Salland helpt inwoners van Raalte en Olst-Wijhe graag een stap verder. Iedereen met een eigen woning komt voor advies in aanmerking.

Het Energieloket Salland

Telefoonnummer: 06 82 11 91 22
E-mailadres: energieloketsalland@gmail.com
Website: https://duurzaaminsalland.nl/checklist-voor-gratis-energieadvies/

Wierden-Enter

Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter verzorgd het energieloket in Wierden. Hier kunt u terecht met al uw vragen over isolatie, besparing, duurzaamheidslening en subsidie.

Het energieloket Wierden-Enter

Telefoonnummer: 0546 72 31 17
E-mailadres: duurzaamwierdenenter@gmail.com
Website: www.duurzaamwierdenenter.nl/energieloket

Zwolle

Verbeter & Bespaar is het energieloket van de gemeente Zwolle dat particuliere woningeigenaren stimuleert en ondersteunt bij het nemen en realiseren van energiebesparende maatregelen in de woning. Iedere woningeigenaar kan bij het energieloket terecht voor een onafhankelijk advies.

Het energieloket Zwolle

Telefoonnummer: 06 23 97 62 08
E-mailadres: info@verbeterenbespaar.nl
Website: www.verbeterenbespaar.nl

Wijzigingen of suggesties?

Ontdekt u fouten of heeft u suggesties? Stuur een mail naar nieuweenergie@overijssel.nl