Launching Customership: provincie als eerste klant

Gepubliceerd op 19 juni 2019

Samen innoveren // innovatie biedt oplossingen

De provincie Overijssel zoekt vernieuwende antwoorden op vraagstukken. We hebben nieuwe ideeën nodig voor het Overijssel van de toekomst. Heb je een innovatie die bijdraagt aan de vraagstukken van onze provincie? Dan zijn we graag je eerste klant. Zo krijgen we innovatie op gang. Een eerste klant geeft je meer inzicht in de werking van je prototype of dienst in de praktijk. Benieuwd hoe we dat doen? Je leest het in ons digitaal magazine. Samen werken we aan het Overijssel van de toekomst.

dak met zonnepanelen
Asbest van daken voor 2024

In de startup Asbestschakel werken 13 bedrijven samen om dakeigenaren volledig te ontzorgen bij de verwijdering van asbest.

Flow Twente_carrousel
Mobiliteit in de regio Twente

Go About ontwikkelt een innovatieve oplossing voor het plannen, boeken en betalen van openbaar vervoer via 1 dienst.

Cementloos_carrousel
Cementloos beton

Cementloos beton is een innovatief product dat bijdraagt aan de vermindering van CO2 en circulaire economie.

opening_plasticroad_door_gedeputeerde_bert_boerman_wethouder_william_dogger_en_de_uitvinders_van_de_
Provincie Overijssel als eerste klant: PlasticRoad

Een weg gemaakt van gerecycled plastic. Overijssel heeft de wereldprimeur; de eerste PlasticRoad-fietspaden ter wereld liggen in Zwolle en Giethoorn.

Actieprogramma

4. in verbinding_web

In het voorjaar van 2018 lanceerden we ons Actieprogramma innovatie. Hierin omschrijven we de vraagstukken waarvoor we vernieuwende oplossingen zoeken.

Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? In de tweede editie van dit magazine lees je hoe we samen met ondernemers werken aan vernieuwende oplossingen voor Overijssel.

Praktijkvoorbeelden

Groen licht_web

We zijn al begonnen! In verschillende projecten is de provincie Overijssel de 1e klant. Samen met ondernemers investeren we in innovatieve oplossingen.

Actuele vragen

checklist_web

Om oplossingen te vinden voor onze vragen, vragen we de markt om met ons mee te denken. Je vindt onze actuele vragen hier.

Contact

contact_web

Heb jij een nieuw product of een nieuwe dienst die past bij de vragen van de provincie? Of wil je meer weten over het Actieprogramma Innovatie? Neem dan contact met ons op.

Jantsje op de Hoek
E-mail: j.od.hoek@overijssel.nl
Telefoon: 038 499 75 00