Subsidie Innovatievouchers


Voor wie

Mkb-ondernemingen met een vestiging in of buiten Overijssel, Overijsselse gemeenten en waterschappen en maatschappelijke organisaties Bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, universiteiten, woningcorporaties, busondernemingen, uitkeringsorganisaties en musea. gevestigd in Overijssel.

Per activiteit zijn groepen uitgezonderd van aanvraag.

Waarvoor

Subsidie voor één van de volgende activiteiten:

  1. Het uitvoeren van een haalbaarheidsproject voor een innovatie. Dit is een voor de ondernemer nieuw technologisch product, productieproces of dienst of een wezenlijke nieuwe toepassing van een bestaand product, productieproces of dienst.
  2. Het uitvoeren van een haalbaarheidsproject voor een smart industry innovatie. Hiermee bedoelen wij verregaande digitalisering en verweving van apparaten, productiemiddelen en organisaties (het ‘internet of things’) waardoor nieuwe manieren van produceren, nieuwe businessmodellen (producten en diensten) en nieuwe sectoren ontstaan.
  3. Het uitvoeren van een haalbaarheidsproject voor een maatschappelijke innovatie. Dit is een nieuw product, methode of dienst of een wezenlijke nieuwe toepassing van een bestaand product, methode of dienst die bijdraagt aan de oplossing van maatschappelijke opgaven van de provincie Overijssel. Een maatschappelijke innovatie probeert een slimmere samenleving te bereiken met meer publieke waarden zoals veiligheid, leefbaarheid, duurzaamheid of sociale kwaliteit.

Een voorbeeld van het formulier printen

Informatie over de subsidie

Let op

Status:
Aanvragen mogelijk, Nieuw

U kunt het hele jaar door de subsidie aanvragen.

Let op: deze regeling is gewijzigd, er zijn activiteiten toegevoegd.

Contact

Subsidieloket

Team Subsidieverlening

subsidie@overijssel.nl

Telefoon 038 499 83 80