Subsidies

Gepubliceerd op 9 augustus 2019

Door een update van het systeem is het mogelijk dat u niet kunt inloggen met eHerkenning bij Provincie Overijssel. Uw eigen “Machtigingen Beheerder” kan uw rechten voor onze diensten (opnieuw) instellen. Op de pagina eHerkenning staat meer informatie over problemen met inloggen.

Contact

Overijssel Loket

Telefoon: 038 499 88 99 (kies 1)
Werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur
E-mail: subsidie@overijssel.nl

Indienen tussenrapportage, wijzigings- en vaststellingsverzoek

Subsidie aanvragen op basis van de ASV

Als uw project niet past binnen een subsidieregeling maar misschien wel binnen onze beleidsdoelen, dan kunt u op basis van de Algemene Subsidieverordening Overijssel 2005 (ASV) een subsidie aanvragen.

Inloggen MijnOverijssel

Inloggen MijnOverijssel

Via DigiD (particulieren) of eHerkenning niveau EH2 (niet-particulieren) kunt u inloggen op MijnOverijssel, daar vindt u een overzicht van uw aanvragen.

LET OP BIJ INLOGGEN MET DIGID!

Op 11 juni 2019 heeft DigiD een reguliere vervanging van de PKIOverheid-certificaten die gebruikt worden om de DigiD-inlogschermen en digid.nl te beveiligen doorgevoerd.

Wat is er aan de hand?

Als u wilt inloggen met DigiD kunt u op een pagina uitkomen waarop staat: ‘U kunt niet inloggen’ en ‘Update uw software’.
Als u inlogt met mijn DigiD / naar digid.nl wilt kunt u een wit scherm krijgen of op een pagina met een algemene foutmelding van de browser uitkomen.

Waarschijnlijk voldoet de software op uw computer of mobiele apparaat niet meer aan de minimale beveiligingseisen van DigiD.

Welke besturingssystemen voldoen?

Om in te kunnen loggen met uw DigiD moet u minimaal beschikken over één van de volgende besturingssystemen:

Voor uw computer

Windows 7 / 8.1 / 10
OSX 10.9.4 of hoger

Voor mobiele apparaat

iOS 7 of hoger
Android 6 of hoger
Daarnaast moet u uw browser updaten naar de meest recente versie.

Hoe kan ik controleren of mijn besturingssysteem en software voldoen aan de minimale eisen?

Om te controleren of uw besturingssysteem en browser voldoen aan de minimale eisen gaat u naar de volgende website: test.g3-ev.pkioverheid.nl.
Ziet u vervolgens twee groene vlakken, dan voldoen uw besturingssysteem en browser aan de minimale eisen.

Wat kunt u doen?

Update uw besturingssysteem en ook uw browser naar de meest recente versie. Raadpleeg de handleiding of de helpfunctie van uw besturingssysteem en browser om de update uit te voeren. Of log in met een ander apparaat dat wel over het juiste besturingssysteem en browser beschikt.

Informatie over het aanvragen van een subsidie

Hoe vraagt u subsidie aan?

Op deze pagina vindt u informatie over het aanvragen van een subsidie. Ook leggen wij uit wat er gebeurt nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen.

Welke kosten komen voor subsidie in aanmerking?

Niet alle kosten die u opgeeft komen voor subsidie in aanmerking. De kosten die wel voor subsidie in aanmerking komen hebben wij verdeeld in 5 soorten kosten.

Meld wijzigingen in uw project

Als u subsidie heeft gekregen en er verandert iets in uw project dan moet u dit melden. Lees wat u moet melden en wat de gevolgen kunnen zijn als u wijzigingen niet meldt.

Eindverantwoording en vaststelling

Nadat uw project is afgelopen moet u bewijzen dat u de activiteiten waarvoor u subsidie kreeg heeft uitgevoerd. Wij noemen dit de eindverantwoording. Dit geldt niet voor alle subsidies. Lees meer over de verantwoording van uw subsidie.

Subsidieplafonds

Een subsidieplafond is het bedrag dat wij beschikbaar stellen voor een subsidieregeling voor een bepaalde periode. Dit is meestal een jaar.
Hier vindt u de subsidieplafonds van 2019.

Openbaar subsidieregister

In het openbaar subsidieregister kunt u lezen hoeveel subsidie wij hebben gegeven en aan wie. Het register wordt elk kwartaal bijgewerkt.

Wet- en Regelgeving

Een subsidie is een financiële bijdrage van een overheid voor bepaalde activiteiten van een aanvrager. Wij kunnen de subsidie alleen geven op basis van een aantal wettelijke documenten.

Staatssteun (kennisgeving)

Hier vindt u subsidies die verleend zijn op basis van de Algemene groepsvrijstellingsverordening (AGVV) en de Landbouwvrijstellingsverordening (LVV).