Actuele nieuwsberichten en persberichten van de provincie Overijssel.

Zoeken in de site
naar boven
 

Nieuws

Nieuws

9 januari 2014

Dit is overzicht van nieuws en persberichten van de provincie Overijssel. Via de zoekfunctie in de rechterkolom, kunt u het archief doorzoeken.

24 april 2014

De provincie Overijssel en de gemeente Dalfsen organiseren op woensdag 7 mei een inloopavond over het plan voor de nieuwe rotonde Poppenallee-Rechterensedijk-Stationsweg in Dalfsen.

24 april 2014

Pakket aan maatregelen voor een aantal knelpunten op de N340/N48 en N377 worden uitgewerkt.

23 april 2014

Kijk op 4 en 5 mei live op de site www.jijenoverijssel.nl naar de dodenherdenking, het theaterprogramma "Selma" en optredens van de twee grootste podia op het Bevrijdingsfestival Overijssel. Kun je hier live niet bij zijn, kun je dus thuis of onderweg op laptop, tablet of smartphone meekijken. Voor de vierde keer op rij produceert het Overijsselse participatieplatform Jij & Overijssel deze marathonuitzending, met een groeiende lijst mediapartners en onderwijsinstellingen. Nu dus voor het eerst twee dagen achtereen.

23 april 2014

Gunning aan Connexxion Taxi Services B.V. en Willemsen de Koning.

17 april 2014

Ervaar het gemak van reizen met het openbaar vervoer op maandag 5 mei. Dan vindt in Zwolle het Bevrijdingsfestival plaats. Op deze dag is er een speciaal evenementenkaartje te koop, die geldig is op alle buslijnen van vervoerder Syntus in, van en naar Zwolle. Dit evenementenkaartje kost € 5,-- en is ook geldig als retourticket. De OV-studentenweekkaart is niet te gebruiken op 5 mei.

17 april 2014

De drukte op de weg is in 2013 afgenomen op provinciale wegen. Op werkdagen was er gemiddeld 1,2% minder verkeer dan in het jaar ervoor.

17 april 2014

Bezoekers van het provinciehuis in Zwolle kunnen sinds kort hun elektrische auto opladen.

14 april 2014

De provincie Overijssel strijdt dit jaar mee voor de Europese Award voor Ondernemerschapbevordering met het initiatief Gastvrij Overijssel.

14 april 2014

Statenlid @alidarenkema en raadslid @ThomvCampen gaan 15 april in gesprek met leerlingen van het Carolus Clusius College.

11 april 2014

De provincie Overijssel en de gemeente Kampen organiseren op donderdag 24 april een inloopavond over de werkzaamheden aan de kruising van de N760 (Grafhorsterweg) en N765 (Frieseweg) in IJsselmuiden.

naar boven 

Gerelateerde informatie

Zoeken in de index

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Datum
naar boven
naar boven