Werkzaamheden op, aan en over de Nieuwleusenerdijk

Gepubliceerd op 19 mei 2020

Vanaf 15 mei start de bouw van het middensteunpunt van het viaduct over de Nieuwleusenerdijk. Dit is het begin van een periode van werkzaamheden op, aan en over de Nieuwleusenerdijk. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor de omgeving.

Er zijn afsluitingen en omleidingen voor diverse weggebruikers. Daarnaast kan er hinder ontstaan van trillingen en geluid. Graag willen wij iedereen hierover informeren. Dat kan helaas niet tijdens een inloopbijeenkomst, omdat vanwege het coronavirus er geen bijeenkomsten zijn toegestaan. Om iedereen toch zo goed mogelijk op de hoogte te brengen kunt u ons online platform bezoeken: www.wegaanlive.nl/vechtdalverbinding.

Film en presentatie

Op dit online platform kunt u een film bekijken over de aanstaande werkzaamheden. Medewerkers van de Provincie Overijssel en aannemer VDV lichten de komende werkzaamheden toe. Daarnaast is er een presentatie van de werkzaamheden met tekst, kaartjes en beelden. Ook kunt u hier flyers downloaden. Voor uzelf of om uw bezoekers, klanten, medewerkers en leveranciers te informeren, zodat zij uw bedrijf ook tijdens de werkzaamheden weten te vinden.

Vragen, opmerkingen of tips?

Heeft u nog vragen, opmerkingen of tips? Dan horen wij dat graag. Stuur dan een mail met uw naam, telefoonnummer en uw vraag naar vechtdalverbinding@bam.com. Dan proberen wij uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Blijf op de hoogte

We blijven u graag op de hoogte houden van deze werkzaamheden. U kunt komen kijken op het uitkijkpunt langs de Nieuwleusenerdijk. Denkt u daarbij wel aan de maatregelen als gevolg van het coronavirus. Houdt afstand van andere belangstellenden, ook op het uitkijkpunt. Kijkt u liever op ‘veilige’ afstand, volg de werkzaamheden dan via de webcam. Via www.vechtdalverbinding.nl komt u bij de link naar de webcam. U kunt ons ook volgen via de BouwApp of op Facebook. Ook op de website vindt u ook achtergrondinformatie en kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. De mooie plaatjes van de werkzaamheden delen we op ons Instagram-account.