Vechtdalverbinding - N377 - Drogteropslagen, kruising N48 & De Pol

Gepubliceerd op 17 mei 2022

Wat staat ons nog te doen?

Werkzaamheden Nieuwleusen

Het ontwerp is nagenoeg afgerond en de komende periode gaat het eerste werk buiten van start. Het gaat dan nog niet om de aanpassingen op de weg. Voordat we daar mee beginnen moeten eerst de nodige kabels en leidingen worden verlegd. Die werkzaamheden starten in november. Naar verwachting begint het werk aan de weg zelf vanaf het voorjaar van 2022.

Drogteropslagen en rotonde Industrieweg

Het viaduct bij Drogteropslagen is al in gebruik genomen. Daar zijn we nu nog bezig met afrondende werkzaamheden. De aansluiting met De Tippe wordt gerealiseerd en de terp van de N377 wordt verder aangevuld. Dit kon niet eerder, omdat daar de tijdelijke weg lag. Verder wordt bij Dedemsvaart een extra aansluiting op de rotonde Industrieweg gemaakt. Hiermee kan ook het verkeer vanaf de Langejacht op deze rotonde komen en worden de twee oversteken ten oosten van deze rotonde verwijderd.

Afrondende werkzaamheden

Er is de afgelopen tijd veel werk verzet. Niet overal is alles direct uitgevoerd, of er moet nog wat hersteld worden. Daar is de komende tijd aandacht voor. We doen dat van Zwolle tot en met Ommen, maar ook op de N377 van Balkbrug tot Dedemsvaart

Bekijk de werkzaamheden

Nieuws

Er is op dit moment geen nieuws.