Vechtdalverbinding, N340/N48 en N377

Gepubliceerd op 18 februari 2021

Over het project en planning

Dagelijks rijden er veel (vracht)auto's vanuit het oosten van Overijssel via de N340, N48 en N377 naar Zwolle, Ommen, Hardenberg en omgekeerd. Deze wegen zijn vooral in de spits erg druk. Hierdoor vermindert de doorstroming en loopt het verkeer vast. Daarnaast zijn deze wegen niet duurzaam en veilig ingericht waardoor er regelmatig ongelukken gebeuren. Om het verkeer ook op de langere termijn veilig en vlotter te kunnen laten doorrijden, heeft de provincie besloten deze wegen aan te passen.

Contact

Voor vragen over uitvoeringswerkzaamheden:

Omgevingstelefoon Vechtdal Verbinding

Telefoon: 06 34 59 06 11

Voor algemene vragen en het opvragen van documenten:

Telefoon: 038 499 70 06
E-mail: vechtdalverbinding@bam.com

Omgevingspanel: Uw mening telt!

Wij willen graag uw mening. Uw mening als omwonende, weggebruiker of belanghebbende. Wij zijn benieuwd hoe u de uitvoering van onze werkzaamheden ervaart.

Wilt u ons daarbij helpen? Meldt u zich dan aan voor het omgevingspanel. Een aantal keer per jaar krijgt u dan van ons een mail met een paar vragen. Wat vindt u van de hinder? Van de communicatie? De bereikbaarheid? Het invullen hiervan kost één minuut. Zo proberen wij, met uw hulp, de hinder zoveel mogelijk te beperken en de communicatie te verbeteren.

Aanmelden kan via www.uwmeningtelt.nu/vechtdalverbinding.