N347: Bereikbaarheid periode 28 november t/m 23 december 2022

Gepubliceerd op

Fase 3A, 3B, 4A en 4B worden uitgevoerd.

Fase 3B – Bebouwde kom Hengevelde

28 november t/m 4 december

De hoofdrijbaan wordt volledig afgesloten voor doorgaand verkeer in de kern van Hengevelde. De uitvoering van deze fase is opgedeeld in meerdere werkvakken. Op de hiernaast getoonde afbeelding zijn de werkvakken weergegeven. De omleidingsroutes voor bestemmingsverkeer en fietsers worden met borden aangegeven. Vanaf de Kerkstraat worden rijplaten aangebracht voor de bereikbaarheid van de desbetreffende bedrijven en woningen.

Fase 4B – Rotonde Hengevelde

5 december t/m 23 december

Van het tankstation tot de rotonde wordt de gehele wegconstructie vervangen. Vanaf de rotonde tot de komgrens wordt het asfalt vervangen. Ook worden de daarbij horende bermen en inritten aangepakt. Het werkvak inclusief de rotonde wordt volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid. Op de hiernaast getoonde afbeelding is het werkvak weergegeven. Ook wordt vanaf de Needsestraat een rijplatenbaan aangebracht voor de bereikbaarheid van de desbetreffende bedrijven en woningen.

Fase 3A – Bebouwde kom St. Isidorushoeve

28 november t/m 4 december

De hoofdrijbaan wordt volledig afgesloten vanaf de kruising Rietmolenweg tot aan het tankstation in St. Isidorushoeve. Op hiernaast getoonde afbeelding is het werkvak weergegeven.

Fase 4A – Parallelweg St. Isidorushoeve

5 december t/m 23 december

De parallelweg wordt volledig afgesloten vanaf de Hazemolenweg tot aan de Rietmolenweg. Op de hiernaast getoonde afbeelding is het werkvak weergegeven.