N347: Bereikbaarheid periode 25 oktober t/m 9 december 2022

Gepubliceerd op

Fase 3B-Bebouwde kom Hengevelde en 4A-Parallelweg N347 worden uitgevoerd.

25 oktober t/m 25 november 2022

Fase 3B - Bebouwde kom Hengevelde

De hoofdrijbaan wordt volledig afgesloten voor doorgaand verkeer in de kern van Hengevelde. De uitvoering van deze fase is opgedeeld in meerdere werkvakken. Op onderstaande afbeelding zijn de werkvakken weergegeven. De omleidingsroutes voor bestemmingsverkeer en fietsers worden met borden aangegeven. Vanaf de Kerkstraat worden rijplaten aangebracht voor de bereikbaarheid van de desbetreffende bedrijven en woningen.

31 oktober t/m 9 december 2022

Fase 4A – Parallelweg N347

De werkzaamheden aan de parallelweg zijn opgedeeld in 2 werkvakken. Het gedeelte tussen Hengevelde en de Stegenhoekweg wordt uitgevoerd van maandag 31 oktober 2022 tot en met vrijdag 18 november 2022. Het gedeelte tussen de Stegenhoekweg en St. Isidorushoeve wordt uitgevoerd van maandag 21 november 2022 tot en met vrijdag 9 december 2022. De weg is tijdens de uitvoering van het desbetreffende werkvak volledig afgesloten voor verkeer. Op de onderstaande afbeelding zijn de werkvakken weergegeven.
Fietsers gaan tijdens de werkzaamheden aan de parallelweg over de hoofdrijbaan, net als bestemmingsverkeer. Om de veiligheid van de fietsers te waarborgen wordt een barrière geplaatst op de hoofdrijbaan, deze dient als fysieke afscheiding tussen fietsers en gemotoriseerd verkeer.