Spreekuur Initiatieven Sociale Kwaliteit

Gepubliceerd op 6 december 2021

Heb je een idee maar weet je niet goed wat je ermee kan? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen de volgende stap te zetten.

Hulp voor initiatiefnemers

Wij stimuleren en helpen inwoners initiatief te nemen voor een fijne buurt en een aantrekkelijke leefomgeving. Heeft jouw initiatief te maken met gezondheid, vitaliteit, buurthuizen, maatschappelijke initiatieven, vrijwilligers of een inclusieve samenleving? Dan geven wij initiatiefnemers graag advies en ondersteuning bij het verder ontwikkelen van de ideeën.

Spreekuur

Heb jij goede ideeën voor je buurt of omgeving, maar weet je niet goed wat je er mee kan? Of heb je hulp nodig om je plan uit te voeren? Kom dan naar het (online) spreekuur.

Samen met de adviseurs Sociale Kwaliteit van de Provincie Overijssel en de 4D-makelaars wordt er elke tweede donderdag van de maand een spreekuur georganiseerd. Afhankelijk van je initiatief kunnen ook lokale partners of experts aanschuiven. Alles om jou zo goed mogelijk te helpen.

Aanmelden spreekuur

De spreekuren zijn op dit moment digitaal: iedere tweede donderdag van de maand tussen 9.00 en 14.00 uur. Aanmelden kan door te mailen naar socialekwaliteit@overijssel.nl

Vermeld bij je aanmelding de naam van je initiatief en je concrete vraag. Na ontvangst van de mail, nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen.