PPLG-zaakbegeleiders Overijssel

Wat kunnen de Overijsselse PPLG-zaakbegeleiders voor u doen?

Lbv-plus

Valt u onder de doelgroep van de Lbv-plus regeling en wilt u (gratis en vrijblijvend) met iemand doorpraten over de mogelijkheden en het vervolgproces? De Overijsselse zaakbegeleiders helpen u graag. Neem hiervoor contact op met RVO (088 042 42 42/ contactformulier RVOVerwijst naar een andere website). Geef aan dat u ondersteuning van een zaakbegeleider wenst.

Lbv

Valt u onder de doelgroep van de Lbv-regeling en wilt u (gratis en vrijblijvend) met iemand doorpraten over de mogelijkheden en het vervolgproces? De Overijsselse zaakbegeleiders helpen u graag. Neem hiervoor contact op RVO (088 042 42 42 / contactformulier RVOVerwijst naar een andere website).

Overige informatie

Wilt u de Landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties (Lbv) aanvragen, maar heeft u nog vragen? Of wilt u meer weten over de Landelijke beëindigingsregeling veehouderijlocaties met piekbelasting (Lbv-plus)? Stel uw vragen via de contactpagina van RVO.

Contact RVO Verwijst naar een andere website

Ik val niet onder de doelgroep, wat nu?

Valt u niet onder de doelgroep van de Lbv of Lbv-plus regeling, maar overweegt u te stoppen? Voor deze bedrijven werkt het Rijk momenteel een aparte regeling uit: MGAB. Wilt u meer informatie over bedrijfsbeëindiging of begeleiding hierbij? Neem dan contact op met uw eigen adviseur.

Adviesvoucher

Als u onder de aanpak piekbelasting (Lbv-plus) valt, kunt u een adviesvoucher aanvragen uit de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE). Met de voucher krijgt u tot €1.500 subsidie voor het advies van een erkend en onafhankelijke agrarisch bedrijfsadviseur.
Meer informatie over de SABE-adviesvoucher.Verwijst naar een andere website

RVO

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): voor vragen over de aanpak piekbelasting en de regelingen in de landbouw. RVO is telefonisch bereikbaar op 088 042 42 42 of via hun contactformulierVerwijst naar een andere website.

Erfcoaches

Een onafhankelijke sparringpartner voor erfeigenaren (zowel agrarisch als niet agrarisch) die nadenken over de toekomst van hun erf en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Kijk op www.erfcoachoverijssel.nlVerwijst naar een andere website voor een erfcoach in de buurt.

TABOER

TABOER maakt psychische en mentale worstelingen bij boeren en tuinders bespreekbaar. Als onafhankelijk loket biedt TABOERVerwijst naar een andere website een luisterend oor en helpt bij het vinden van een passende zorgverlener.