Versterk uw ondernemerschap

Gepubliceerd op 25 februari 2021

Samen met ondernemers werken we aan een krachtige Overijsselse economie. We helpen ondernemers graag om in onze provincie tot bloei te komen. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Contact

Dominique Cremers-Meijnders

Telefoon: 038 499 85 16
E-mail: djc.meijnders@overijssel.nl

MKB-voucher

Het Midden- en Kleinbedrijf is de motor van de Overijsselse economie. De provincie maakt zich sterk voor alle ondernemers. Ondernemers en instellingen kunnen met ingang van 10 februari een aanvraag indienen voor een MKB-voucher. Met de MKB-voucher kunnen ondernemers zich voorbereiden op de toekomst door middel van innovatie, digitalisering en scholing. De MKB-voucher heeft direct effect op de toekomst van je onderneming. Hiermee kun je morgen al aan de slag. Vraag de voucher aan via MKB-voucher - Provincie Overijssel

Impact ondernemer

sociaal

Steeds meer bedrijven stellen hun maatschappelijke waarde voorop. Hun missie is om te helpen een probleem in de samenleving op te lossen. We werken samen met onze partners om impact ondernemers te ondersteunen om hun maatschappelijke doelen te bereiken via ondernemen.

Contact

Mira Hamraoui, 038 499 76 28, m.hamraoui@overijssel.nl

Starters

starters gaan sneller

Nu beschikbaar: De Startversneller! De Startversneller biedt coaching en intervisie voor startende ondernemers met amibitie uit Overijssel. Geïnteresseerd? Meld je aan op www.destartversneller.nl.

Daarnaast kun je voor ondersteuning terecht bij jouw gemeente.

Contact

Gerrit Arendshorst, 06 50 16 44 15, gj.arendshorst@overijssel.nl

Onze ondersteuning:

economie1200

Wij ondersteunen mkb-ondernemers bij: