Launching Customership: provincie als eerste klant

Gepubliceerd op 17 september 2020

Samen innoveren // innovatie biedt oplossingen

De provincie Overijssel zoekt vernieuwende antwoorden op vraagstukken. We hebben nieuwe ideeën nodig voor het Overijssel van de toekomst. Heb je een innovatie die bijdraagt aan de vraagstukken van onze provincie? Dan zijn we graag je eerste klant. Zo krijgen we innovatie op gang. Een eerste klant geeft je meer inzicht in de werking van je prototype of dienst in de praktijk. Benieuwd hoe we dat doen? Je leest het in ons digitaal magazine. Samen werken we aan het Overijssel van de toekomst.

Contact

Heb jij een nieuw product of een nieuwe dienst die past bij de vragen van de provincie? Of wil je meer weten over het Actieprogramma Innovatie? Neem dan contact met ons op.

Janine Swaak

E-mail: j.swaak@overijssel.nl
Telefoon 06 22 92 54 59

Actieprogramma

In het voorjaar van 2018 lanceerden we ons Actieprogramma innovatie. Hierin omschrijven we de vraagstukken waarvoor we vernieuwende oplossingen zoeken.

Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt? In de tweede editie van dit magazine lees je hoe we samen met ondernemers werken aan vernieuwende oplossingen voor Overijssel.

Praktijkvoorbeelden

We zijn al begonnen! In verschillende projecten is de provincie Overijssel de eerste klant. Samen met ondernemers investeren we in innovatieve oplossingen.

Actuele vragen

Om oplossingen te vinden voor onze vragen, vragen we de markt om met ons mee te denken. Onze actuele vragen: