Aantrekkelijke werklocaties

Gepubliceerd op 16 november 2020

Overijssel is een aantrekkelijke provincie om te ondernemen. We zijn trots op onze Overijsselse ondernemers en geven ze graag de ruimte om te groeien in Overijssel. Ook bieden we plek aan ondernemers die zich in Overijssel willen vestigen. Samen met gemeenten werken we aan goed ingerichte bedrijventerreinen en winkelgebieden (werklocaties).

Contact

Jolanda Walman
Telefoon: 038 499 75 41
E-mail: jc.walman@overijssel.nl

Topwerklocaties

In Overijssel zijn 9 topwerklocaties. Dit zijn bedrijventerreinen die zich onderscheiden door bijvoorbeeld een bijzondere groep bedrijven, een uitgesproken profiel of een aantrekkelijke ligging. Op deze topwerklocaties is veel aandacht voor duurzaamheid, nieuwe energie, circulariteit en klimaatadaptatie. Ondernemers en gemeenten werken samen met de provincie aan de doorontwikkeling van deze werklocaties.

Werk mee aan levendige binnensteden en winkelcentra

Samen met ondernemers, pandeigenaren en gemeenten werkt Provincie Overijssel aan levendige binnensteden en winkelcentra.

Stadsbeweging

Met de Stadsbeweging werkt Provincie Overijssel aan vitale binnensteden. De provincie deelt kennis, verbindt partijen met elkaar en biedt financiële ondersteuning bij het maken van plannen voor compacte en vitale centra.

Meewerken aan een vitale binnenstad

Wilt u meewerken aan een vitale binnenstad? Kijk op de website van de Stadsbeweging om te zien wat er in uw gemeente gebeurt.

Subsidies

Provincie Overijssel heeft verschillende subsidies voor ondernemers. Al onze subsidieregelingen kunt u vinden via ons subsidieloket.

Ondernemers en ondernemersverenigingen kunnen onder andere gebruik maken van regelingen uit ons mkb-programma.

Vind een werklocatie in Overijssel

Bent u op zoek naar een goede locatie voor uw bedrijf? U kunt beschikbare kavels op bedrijventerreinen vinden via het landelijke zoeksysteem IBIS.

Meer informatie

Voor meer informatie over kavels kunt u contact opnemen met de betreffende gemeente of met OostNL.