Asbestdaken: informatie voor saneerders en bouwbedrijven

Gepubliceerd op 30 maart 2021

Hoe speel je in op de behoefte van dakeigenaren? Hoe brengt je jouw dienst of product voor vervanging of sanering van asbestdaken én energiebesparing onder de aandacht? Eén ding is zeker, de behoefte en wens van elke dakeigenaar is anders. De één is geholpen met advies of uitvoering, de ander met een compleet pakket van een oriënterend gesprek tot aan het leggen van zonnepanelen op het nieuwe dak. 
In Overijsel liggen er nog miljoenen m2 aan asbestdaken. Een zakelijke kans voor elke ondernemer. Aan de hand van onze ervaringen, hierbij wat tips en suggesties.

animatie foto samenwerking intekenlijst

Succesvolle samenwerkingen

De provincie ondersteunde de afgelopen jaren meerdere initiatieven en samenwerkende bedrijven. Zij bieden eigenaren van een asbestdak een ontzorgend totaalproduct. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op hun site:

www.asbestschakel.nl

Maximaal rendement van jouw product of dienst

Heb je een mooi product in de keten van sanering, dakvervanging of duurzame maatregelen voor op het dak? Of heb je de handen ineen geslagen met meerdere bedrijven voor een totaalproduct? Maak dan gebruik van onze ervaringen. Neem contact met ons op via asbest@overijssel.nl

Asbestdakenkaart

asbestkaart

De asbestdakenkaart laat zien waar in jouw gemeente, buurt of straat asbestdaken te vinden zijn. Zie je informatie die niet correct is, geef dat dan aan via de reageeroptie.

Hoe betaalt de dakeigenaar de vervanging?

Hoe betaalt een dakeigenaar eigenlijk de sanering of vervanging van een asbestdak? En hoe financiert hij extra energiebesparende maatregelen? Voor inzicht en overzicht hebben we een aantal communicatiemiddelen samengesteld. Ze geven een goed beeld van hoe een dakeigenaar dit kan betalen én zelfs hoe hij de kosten kan verlagen. Van ons voor jou om dakeigenaren te ondersteunen.