De culturele en creatieve sector kent drie codes: de Fair Practice Code, de Governance Code Cultuur en de Code Diversiteit & Inclusie. Deze codes dragen bij aan een gezonde culturele en creatieve organisatie, en daarmee ook aan een gezonde sector. De codes krijgen steeds meer impact, de verschillende overheden toetsen subsidieaanvragen ook steeds meer aan deze codes.

Praktische tips, tools en inzichten

Job Rietvelt (Fonds Podiumkunsten), Andra Leurdijk (Cultuur + Ondernemen) en Noor Sloterdijk (LKCA) bieden inzicht in de codes. En cultuurcollega’s uit Overijssel, Sjoerd Berends (Kleinkunstig), Eefje van Duin (Monumentenwacht) en Nikki Olde Monninkhof (Rijksmuseum Twenthe) vertellen hoe zij de codes toepassen in hun eigen organisatie. Ook delen ze praktische tips, tools en inzichten waarmee je zelf aan de slag kunt.

Wanneer en waar?

Dinsdag 9 mei
10.15 - 16.30 uur
Odeon Zwolle

Deelname is kosteloos. Let op: het aantal plaatsen is beperkt (25 deelnemers). Bij over-inschrijving geldt de volgorde van aanmelding.

Schrijf je in door vóór 5 mei een mail te sturen naar cultuur@overijssel.nlVerwijst naar een andere website met als onderwerp 'Masterclass' en vermeld daarin:

  • voor en achternaam
  • organisatie
  • functie
  • emailadres

Vóór de masterclass ontvang je verdere informatie over het programma.

Meer informatie?

Stuur een mail naar Ineke van Balen, i.v.balen@overijssel.nlVerwijst naar een andere website .