We leven in een tijd van ongekende mogelijkheden én van onvoorstelbare uitdagingen. We staan voor enorme maatschappelijke opgaven. Welke rol kan cultuur daar in spelen? En sluit onze aanbodmix wel goed aan op de steeds grotere vraagvariatie? Dat zorgt misschien voor mixed feelings in een tijd waarin we scherp moeten zijn om bij te blijven. Cultuurcongres Overijssel zorgt als vanouds voor inspiratie, kennis en ontmoeting. Om na deze dag weer spiced up verder te gaan!

Op donderdag 15 juni heten we je graag welkom in poppodium Metropool in Hengelo. ’s Ochtends brengen we een plenair programma met onder meer keynote speaker Tabo Goudswaard. Na de lunch kun je in twee rondes meedoen aan een mix van lezingen, demonstraties, werksessies en excursies. Vanaf 16.00 uur is de borrel, waarbij je ook een dansje kunt wagen. We zijn tenslotte in een poppodium!

Dagvoorzitter: Marlijn Weerdenburg

Zangeres, songwriter, actrice, presentatrice en entertainer Marlijn Weerdenburg is onze dagvoorzitter. Je kunt Marlijn kennen van de titelrol in de televisieserie Danni Lowinski, als presentator van Moltalk en DNA Onbekend en van haar rol als Maria in The Passion 2023. Deze alleskunner is een passende dagvoorzitter voor het Mixed Up!-cultuurcongres!