Samen krijgen we de cirkel rond

Gepubliceerd op 18 januari 2022

Waar staan we in Overijssel op het gebied van circulariteit in de infrastructuur en de openbare ruimte? Op donderdag 10 februari 2022 van 12.00 tot 13.00 uur hoort u er alles over tijdens het gratis webinar: ‘Samen krijgen we de cirkel rond!’ Schrijf u nu in!

Presentatie resultaten onderzoek

De landelijke doelen voor 2030 en 2050 zijn helder: de economie uiteindelijk volledig laten draaien op herbruikbare producten en grondstoffen. Maar hoe circulair zijn we bij de realisatie en het beheer en onderhoud van infrastructuur en de openbare ruimte? En is er meer mogelijk om de landelijke doelen te halen? Dat is door de provincie onderzocht onder de gemeenten in West-Overijssel, waterschap Drents Overijsselse Delta en Rijkswaterstaat Oost Nederland. De provincie presenteert de resultaten in dit webinar. Daarnaast zullen René de Heer (gemeente Zwolle) en Peter Gelink een verhaal houden over dit thema. Ook is gedeputeerde Eddy van Hijum vertegenwoordigd met een videoboodschap.

Infra Futurelabs – praktijkvoorbeelden

Tijdens het webinar worden ook de eerste praktijkvoorbeelden uit het programma Infra Futurelabs Overijssel in de regio Twente getoond. Dat is in 2021 gestart naar aanleiding van eenzelfde onderzoek dat vorig jaar in de regio Twente plaatsvond.

Aanmelden

Het webinar richt zich op belangstellenden uit de sectoren overheid, ondernemers en onderwijs. Geïnteresseerd in de uitkomsten van het onderzoek en de mogelijkheden die u zelf kunt toepassen? Meld u zich dan uiterlijk 10 februari aan bij provincie Overijssel.

Meld u aan