Provincie lanceert portal Leven Lang Ontwikkelen

Gepubliceerd op 10 juni 2021

De provincie Overijssel lanceert vandaag de portal www.overijsselleertverder.nl. De portal biedt een totaaloverzicht van alle financiële regelingen en subsidies op het gebied van (om)scholing en ontwikkeling. Werkgevers, zzp’ers, werknemers en werkzoekenden die in Overijssel gevestigd zijn of werken kunnen gratis gebruik maken van deze omgeving.

Hiermee wordt een totaaloverzicht van regelingen geboden in één omgeving, een wens die door verschillende stakeholders steeds vaker naar voren werd gebracht. Op deze manier wil de provincie scholing en ontwikkeling verder stimuleren en ondersteuning geven aan een Leven Lang Ontwikkelen. Dat is belangrijk want een krachtige economie vraagt om een goed functionerende arbeidsmarkt, die inclusief, wendbaar en toekomstgericht is.

Gedeputeerde Tijs de Bree is blij met de nieuwe portal: ”Met de nieuwe portal www.overijsselleertverder.nl bieden wij ondernemers inzicht in de mogelijkheden van Leven Lang Ontwikkelen en (subsidie)regelingen. Hiermee komen we tegemoet aan de behoefte van ondernemers naar meer inzicht in ons aanbod. Ik nodig mensen van harte uit om hier gebruik van te maken.”