Presentatie IPO Krachtenkaart Circulaire Economie


Datum
Plaats in agenda
Omschrijving

Op 15 september 2021 wordt de IPO Krachtenkaart Circulaire Economie gepresenteerd op het World Circular Economy Forum (WCEF), dat deze keer wordt gehost door Canada.

In een speciale sessie over circulariteit in steden en regio’s zal gedeputeerde Cora Smelik (BAC MTH) kort vertellen over het proces van de Krachtenkaart, de kracht van het kennisdelen én gezamenlijk optrekken en de verbindende rol van provincies in de regio. Provincie Overijssel

Meer informatie

Meer informatie over deze speciale sessie op 15 september startend om 17:30 uur Nederlandse tijd met sprekers uit o.a. Canada, OECD is terug te vinden op Circularity in Cities and Regions.

In het Nederlandse blok “Netherlands Case Study: The role of regions in linking local CE opportunities, national policy & international goals”  zullen ook gedeputeerde Tjisse Stelpstra, John Vernooij (directeur (circulaire) afvalverwerker Omrin) en Arnoud Passenier (IenW) spreken.

Aanmelden

Voor het digitaal bijwonen van deze sessie is een registratie vereist op de registratie-pagina. Het Nederlands blok zal vanaf circa 18:45 uur beginnen.