Ondernemers gaan straks emissievrij de stad in, en hier leggen we uit hoe

Gepubliceerd op 19 mei 2021

De Nederlandse binnensteden moeten gezonder, groener en klimaatneutraal worden: dus binnen enkele jaren kunnen bestelauto’s en busjes met verbrandingsmotor diverse binnensteden niet meer in. Dat is straks ook aan de orde in Deventer, Enschede en Zwolle. Daarom organiseert Port of Logistics Overijssel het web-event STAP IN Zero Emissie Stadslogistiek. Tijdens dit online evenement vertellen we je over de komende veranderingen op het gebied van stadslogistiek en geven we antwoord op je vragen.

Tijdens het web-event vertellen de wethouders van de gemeenten Deventer, Zwolle en Enschede over wat er in hun stad op dit moment gebeurt, welke hobbels ze zien, maar ook welke mooie ontwikkelingen er al gebeuren. Zo laten ondernemers Oegema, MSG, Stadshovenier Zwolle, Wasconnect en Rijnbrink uit de provincie Overijssel zien hoe zij bezig zijn met Zero Emissie Stadslogistiek.

Voor wie
Voor iedereen die logistiek actief is in de binnenstad. Of je nu een kleine eenmanszaak of een grote winkelketen hebt, leverancier of logistiek dienstverlener bent. Maar ook voor ondernemers in sectoren zoals de bouw, installatie, glazenwassers, lokale leveringen zoals de bakker, consumentenleveringen, horeca, afval, etc.
Kortom: Iedereen die meer wil weten over Zero Emissie Stadslogistiek en wat dit voor de toekomst betekent, is van harte welkom.

Stap in!
De keuze voor ZE Stadslogistiek Zones is gemaakt. De eindbestemming is bekend. De route is niet zonder hobbels en de toekomst niet 100% zeker. Wel moeten we samen instappen. Welke route je neemt, bepaal je zelf. Wij helpen je om de eindbestemming te bereiken!

AANMELDEN »