Kampen kijkt uit naar een nieuwe burgemeester

Gepubliceerd op 7 april 2021

Die zich met hart en ziel inzet voor de gemeente. De nieuwe burgemeester is een toegankelijke verbinder die mensen en belangen verenigt. Die het lef heeft om deuren te openen en initiatieven verder te brengen. Een ambassadeur voor de gemeente, een ondernemende bestuurder.

Over Kampen

Een trots verleden als Hanzestad, gelegen in Noordwest-Overijssel. Ruim 54.000 inwoners die deel uitmaken van de groeiregio Zwolle. Wonen en werken aan het water, het open landschap, de ligging aan de IJssel en natuurlijk het historische karakter van de binnenstad. Kampen bevindt zich centraal in Nederland. Via het spoor, de weg en over water is de gemeente uitstekend bereikbaar voor iedereen.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van burgemeester m/v in de gemeente Kampen (circa 54.400 inwoners), vacant per 1 oktober 2021.

De bezoldiging in de inwonersklasse, waartoe deze gemeente behoort, bedraagt € 9.345,69 bruto per maand.

De profielschets van de te benoemen burgemeester, de livestream van de profielschetsvergadering en andere relevante informatie is te downloaden via www.overijssel.nl/burgemeesterkampen. Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met het kabinet van de commissaris van de Koning in de provincie Overijssel via telefoon: 038 499 93 43 en 038 499 93 42 of via een e-mail naar burgemeesterszaken@overijssel.nl.