Omleidingsroutes

Gepubliceerd op 20 september 2018

Tijdens de afsluitingen van 29 augustus tot en met 10 november worden er voor het verkeer verschillende omleidingsroutes ingesteld. Hieronder staan ze per vervoersmiddel, periode en traject weergegeven. Op die manier proberen we de overlast door extra verkeer zo veel mogelijk te beperken.

Omleidingsroutes fase 6 en 7

Vanaf eind augustus tot medio november wordt de N34 op verschillende plaatsen afgesloten voor al het verkeer:

Fase 6 - 29 aug. t/m 3 sep. 2018

De N34 vanaf de N343 tot en met de JC Kellerlaan is van 29 augustus tot 2 september afgesloten voor al het verkeer. Tijdens deze afsluiting wordt het nieuwe viaduct aangesloten op de J.C. Kellerlaan en de N34 en worden de markeringen en verkeersborden op de weg geplaatst. Tijdens de 5 daagse afsluiting kan de bypass vanaf de J.C. Kellerlaan naar Coevorden gebruikt worden.

Onderstaand figuur geeft een weergave van de genoemde omleidingsroutes.

Omleidingsroutes fase 6

Download de grootschalige routekaart met alle omleidingen in fase 6 (pdf, 1,1 MB)

Fase 7 - 3 sept. t/m 10 nov. 2018

De N34 vanaf de JC Kellerlaan tot aan Coevorden (inclusief Klooster) wordt vanaf 3 september tot 10 november afgesloten voor al het verkeer. Tijdens deze 10 weken durende afsluiting wordt de rijbaan over 11 kilometer vernieuwd en verbreed, wordt duurzame bermverharding aangelegd, wordt viaduct de Vaart vervangen en worden de tunnels bij de Pothofweg en Holthonerweg geplaatst. De omleidingsroutes voor het verkeer worden met borden aangegeven. Natuurlijk brengen de werkzaamheden hinder met zich mee, wij proberen dit tot het minimum te beperken, ook zorgen wij ervoor dat alle percelen tijdens de werkzaamheden toegankelijk zijn.

Omleidingsroutes fase 7

Download de grootschalige routekaart met alle omleidingen in fase 7 (pdf, 1,6 MB)