(ontwerp)Plan in Hoofdlijnen

Gepubliceerd op 12 oktober 2018

De provincie Overijssel werkt op vele plaatsen aan de verbetering van de verkeersveiligheid en doorstroming van de wegen in Overijssel. Eén van deze wegen is de N307 tussen Roggebot en Kampen, waaronder de ontsluiting van (Multisportterrein) Schansdijk.

Het (ontwerp)Plan in Hoofdlijnen ligt ter inzage

U kunt het (ontwerp)Plan in Hoofdlijnen “N307 ontsluiting Schansdijk” inzien van 15 oktober tot en met 26 november 2018. Het (ontwerp)Plan ligt bij de receptie van het provinciehuis aan de Luttenbergstraat 2 in Zwolle en het gemeentehuis van de gemeente Kampen aan de Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. U kunt het (ontwerp)Plan vanaf 15 oktober hier downloaden.

U kunt schriftelijk op het (ontwerp)Plan reageren

Richt uw reactie in dat geval aan Gedeputeerde Staten van Overijssel, de heer Tohid Navabi, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Zorg ervoor dat uw reactie uiterlijk 26 november 2018 in ons bezit is. De ontvangen reacties worden verwerkt in een Reactienota. Deze nota krijgt tegelijkertijd met de definitieve vaststelling van het Plan een openbare status. De reacties kunnen, waar mogelijk en gewenst, leiden tot aanpassingen bij het definitief maken van een Plan in Hoofdlijnen