Commissievergaderingen

Gepubliceerd op 29 januari 2019

Commissievergaderingen

De vergaderingen van de uitvoeringscommissie worden gehouden in hotel-restaurant Savenije, Dorpsstraat 149-151 te Lonneker. De aanvangstijd is normaliter 9.30 uur. Bij een afwijkende tijd wordt dat hieronder vermeld.

LET OP: de aanvangstijd van de vergadering van 21 november 2018 is 11.00 uur.

Agenda en openbare vergaderstukken vergadering 21 november 2018

De agenda en de openbare vergaderstukken treft u vanaf een week voor de vergaderdatum aan op deze site. U kunt de stukken ook bekijken op de website van gemeente Enschede.

De stukken blijven op de website staan totdat de agenda en vergaderstukken voor de volgende vergadering worden geplaatst. De commissie behoudt zich het recht voor de openbare vergaderdatum te wijzigen. Het secretariaat publiceert een gewijzigde aanvangstijd of annulering van de vergadering op deze site en op de website van de gemeente Enschede.

Openbare vergadering

De commissie staat een open en transparante werkwijze voor en vindt directe informatievoorziening vanuit de commissievergaderingen naar de streek en vice versa erg belangrijk. Daarom zijn de vergaderingen openbaar. U kunt gebruik maken van het spreekrecht. Dit betekent dat u bij aanvang van de vergadering het woord kunt voeren over een onderwerp. Hiervoor moet u wel tijdig een afspraak maken via het secretariaat van de commissie. De secretaris Sjors van der Graaf telefoon 038-499 8638 of per email j.vd.graaf@overijssel.nl