Herinrichting Enschede-Zuid

Gepubliceerd op 22 april 2016

Enschede-Zuid, herinrichting landelijk gebied

De herinrichting van het gebied ten zuiden van Enschede ligt binnen de gemeenten Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Het gebied bestrijkt in totaal circa 5.000 hectare. In 2000 is het landinrichtingsplan voor Enschede-Zuid vastgesteld door Gedeputeerde Staten van provincie Overijssel, met het doel het landelijk gebied meer geschikt te maken voor duurzame landbouw, betere natuur, meer recreatie en een mooi landschap.

Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in het gebied, vindt u op deze website actueel nieuws en achtergrondinformatie over de herinrichting Enschede-Zuid.

Contact

Secretariaat commissie:

038 499 8655

EM.d.Jong@overijssel.nl

Project

Het herinrichtingsgebied Enschede-Zuid ligt in de gemeenten Enschede, Haaksbergen en Hengelo. Dit gebied beslaat zo’n 5.000 hectare en is opgedeeld in 3 deelgebieden, Broekheurne, Boekelo en Twekkelo. Voor de herinrichting van het gebied is het landinrichtingsplan Enschede-Zuid opgesteld dat in 2000 is vastgesteld door Gedeputeerde Staten (GS) van provincie Overijssel.

Organisatie

Voor meer informatie over de

Commissieleden en adviseurs

Vergadering

De vergaderingen van de uitvoeringscommissie worden gehouden in het verenigingsgebouw van de Protestantse gemeente Usselo (Haaksbergerstraat 821, Usselo). De vergaderingen beginnen om 9:30 uur.