Warmtekansen Nieuwe Energie Overijssel

Overijssel is in 2050 100% energieneutraal. Een uitdagende opgave vol kansen voor overheden, ondernemers, onderzoek & onderwijs en ondernemende inwoners. Het programma Nieuwe Energie Overijssel brengt relevante partijen bij elkaar om deze energietransitie te versnellen. Het Congrestival is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met energietransitie in Overijssel. Daar hoor jij bij!

Het Pre-event in de ochtend is een gerichte bijeenkomst over Warmtekansen: Ontdek de resultaten van een onderzoek over restwarmte. Ontmoet andere partijen en krijgt zicht op concrete kansen voor het terugdringen, hergebruiken of uitkoppelen van restwarmte

Het middagprogramma staat in het teken van het thema Gebiedstransitie: Met de kracht van het netwerk versnellen we naar leefbare wijken en gezonde bedrijventerreinen. Centraal staan vragen als: Hoe maken we wijken en bedrijventerreinen in Overijssel versneld energieneutraal? Wat maakt de aanpak in Overijssel uniek? En welke rol speel jij daarin?

Dit kan je verwachten op het Congrestival – een middag vol verdiepende sessies, verhalen van inspirerende koplopers en netwerkmomenten:

  • Ontdek: nieuwe kennis over de vele energieprojecten in Overijssel
  • Ontmoet: potentiële samenwerkingspartners in interactieve werksessies en wissel ervaringen uit
  • Organiseer: jouw netwerkkracht en werk samen aan uitdagingen en nieuwe innovatieve oplossingen

Medio april ontvang je een uitnodiging met jouw persoonlijke registratielink en meer informatie over het programma.

Meer informatie over het Congrestival Nieuwe Energie Overijssel

Deelname is mogelijk op basis van persoonlijke uitnodiging. Wil je jouw relaties ook uitnodigen? Mail dan naar nieuweenergie@overijssel.nl. Wij zenden hen dan een gratis registratielink toe.