Meld je aan voor de tweede Infra-innovatiemiddag 13 december 2017


De infra-innovatiemiddag op 21 november jl. krijgt een vervolg. Op 13 december organiseert de provincie Overijssel een 2de Infra-innovatiemiddag voor slimme MKB'ers, en aannemers die met de provincie Overijssel de volgende stap willen zetten. De stap naar het selecteren van het beste team dat op een innovatieve wijze invulling kan geven aan de uitdagingen en problemen rond het groot onderhoud aan de N737.

De Infra-innovatiemiddag brengt Overijsselse aannemers en slimme MKB’ers in contact met elkaar. Dit versnelt de mogelijke samenwerking, de toepassing van innovaties en daarmee de economische groei en leefbaarheid in Overijssel. Zo komen duurzame, slimme en sociale doorbraken tot stand voor de maatschappelijke uitdagingen waar we nu en in de toekomst voor komen te staan.

We gebruiken het groot onderhoud aan de N737 als motor voor innovaties en willen hiermee de regionale economie en werkgelegenheid stimuleren.

30 november 2017: Op dit moment werkt het formulier niet door een algehele storing. Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst stuur dan een e-mail met uw gegevens naar E.Krieger@overijssel.nl.

Velden gemarkeerd met  * zijn verplicht.
Uw gegevens

Tijd en plaats

Programma

12.00 uur: We starten met een gezamenlijke lunch waar de slimme MKB’ers uit het ochtendprogramma en de aannemers elkaar ontmoeten

13.00 : Einde gezamenlijke lunch en start middagdeel

13.00-13.15 : Korte uitleg over scope en doelen project

13.15-13.45 : Interactief deel met stellingen

13.45-14.00 : Informatie over de selectie

14.00 : einde

Locatie

The Gallery

Hengelosestraat 500,

7521 AN Enschede