Voor saneerders en bouwbedrijven

Gepubliceerd op 9 april 2019

De vraag naar sanering van asbestdaken zal in aanloop naar het asbestdakenverbod per 2025 stijgen. Er is behoefte aan meer saneerders en ondernemers die een (duurzame) dakvervanging kunnen verzorgen. Het liefst in de vorm van een totaalpakket, van advies tot uitvoering. Er ligt in Overijssel nog zo’n 10 miljoen vierkante meter asbest op de daken. Deze verwijdering vraagt om een investering van ongeveer 400 miljoen euro. Een zakelijke kans voor iedere ondernemer! Van saneerder, aannemer tot leverancier van zonnepanelen.

Hoe speelt u in op de behoefte van dakeigenaren en hoe komt uw product in beeld? Aan de hand van onze ervaringen geven we diverse tips en suggesties.

animatie foto samenwerking intekenlijst

Waar heeft de klant behoefte aan?

Wat kunt u beter wel of niet doen als u uw product of dienst onder de aandacht wilt brengen? Waar liggen uw kansen?

Maximaal rendement van uw product of dienst

Heeft u een mooi product in de keten van sanering, dakvervanging of duurzame maatregelen voor op het dak? Of heeft u de handen ineen geslagen met meerdere bedrijven voor een totaalproduct? Maak dan gebruik van onze ervaringen. Neem contact met ons op via asbest@overijssel.nl

Succesvolle samenwerkingen

De provincie ondersteunde meerdere initiatieven en coalities; samenwerkende bedrijven die eigenaren van een asbestdak een ontzorgend totaalproduct aanbieden.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op hun site:

www.asbestschakel.nl

www.blijasbestvrij.nl

Asbestdakenkaart

asbestkaart

De asbestdakenkaart laat zien waar in uw gemeente, buurt of straat asbestdaken te vinden zijn. Ziet u informatie die niet correct is, geeft u dat dan aan via de reageeroptie.