Energieloketten Overijssel

Gepubliceerd op 13 augustus 2019

Alle 25 gemeenten in Overijssel hebben een energieloket waar u terecht kunt met uw vragen over maatregelen om uw huis energiezuinig te maken. Ook zijn zij op de hoogte van de actuele subsidies en beschikbare leningen.

Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden

De energieloketten van Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden zijn ondergebracht bij Duurzaam (t)huis Twente. Duurzaam (t)huis Twente is een initiatief van de Twentse gemeenten om de verduurzaming van particuliere woningen in Twente te stimuleren. Ruim 40 wooncoaches staan voor u klaar om u te helpen bij uw woonvragen en voorzien u geheel belangeloos van duurzaam advies.

Duurzaam (t)huis Twente

Telefoon: 088 185 01 30
E-mail: info@duurzaamthuistwente.nl.
www.duurzaamthuistwente.nl

Borne

Bornenaren kunnen terecht bij stichting Borne Energie voor onafhankelijk advies over energiebesparing. De stichting verzorgd de organisatie en uitvoering van het gemeentelijke energieloket.

Het energieloket van Borne

Telefoon: 06 48 07 30 46
E-mail: Borneenergie@gmail.com
www.borneenergie.nl

Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland

De gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland hebben Energieloket West-Overijssel opgericht. Dit energieloket is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer! Ze adviseren gratis en onafhankelijk en bieden ‘eerste hulp bij energiebesparing’. Van inzicht in uw eigen energieverbruik tot handige checklists bij offertes en alles wat daar tussen zit op het gebied van onafhankelijk advies.

Het Energieloket West-Overijssel

Het energieloket West-Overijssel is te bereiken met behulp van een contactformulier op de website. U kunt kiezen voor mailen of teruggebeld worden.

www.energieloket-west-overijssel.nl

Deventer

Het energieloket bij Deventer Energie is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer.

Deventer Energie

Telefoon: 0570 57 22 17
E-mail: info@deventerenergie.nl
www.deventerenergie.nl/energieloket

Dinkelland en Tubbergen

De energieloketten van Dinkelland en Tubbergen worden verzorgd door Noaberkracht Dinkelland Tubbergen, de gezamenlijke ambtelijke organisatie van beide gemeentes.

De energieloketten Dinkelland en Tubbergen

Telefoon: 088 113 07 77
E-mail: info@energielokettubbergen.nl of info@energieloketdinkelland.nl 
www.energielokettubbergen.nl

Kampen

Verbeter & Bespaar – Kampen is het energieloket van de gemeente Kampen dat particuliere woningeigenaren, verenigingen, scholen, bedrijven en woningbouwcoöperaties stimuleert en ondersteunt bij het nemen en realiseren van energiebesparende maatregelen in de woning. Iedere woningeigenaar kan bij het energieloket terecht voor een onafhankelijk advies.

Het energieloket Kampen

Telefoon: 06 23 97 62 08
E-mail: info@verbeterenbespaar.nl
www.verbeterenbespaar-kampen.nl

Oldenzaal

Oldenzaal heeft een fysiek informatiepunt voor al uw vragen over duurzaamheid. Hier kunt u terecht voor vragen over energie besparen, zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, asbestdaken en meer. Ook kunt u er een onafhankelijk en gratis adviesgesprek krijgen met een wooncoach van Duurzaam Thuis Twente.

Infopunt duurzaamheid Oldenzaal

Telefoon: 0541 538 650
E-mail: infopunt.duurzaamheid@gmail.com

Olst-Wijhe en Raalte

De energieloketten van Olst-Wijhe en Raalte zijn ondergebracht bij het Energieloket Salland. Van een gratis energiescan en professioneel advies over energiebesparende maatregelen voor uw woning, tot nieuws over subsidies en financiering, het Energieloket Salland helpt inwoners van Raalte en Olst-Wijhe graag een stap verder. Iedereen met een eigen woning komt voor advies in aanmerking.

Het Energieloket Salland

Telefoon: 06 82 11 91 22
E-mail: energieloketsalland@gmail.com
duurzaaminsalland.nl/checklist-voor-gratis-energieadvies/

Staphorst

Het energieloket is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer! Wij adviseren gratis en onafhankelijk en bieden ‘eerste hulp bij energiebesparing’. Van inzicht in je energieverbruik tot hulp bij offertes.

Het Energieloket Staphorst

Telefoonnummer: 0522 21 51 95

E-mail: stefan@duvast.nl
www.energieloket-west-overijssel.nl/gemeente/staphorst/

Wierden-Enter

Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter verzorgt het energieloket in Wierden. Hier kunt u terecht met al uw vragen over isolatie, besparing, duurzaamheidslening en subsidie. Op woensdag van 16.00 -19.00 zijn de medewerkers van het energieloket in het gemeentehuis aanwezig. Ook kunt u er een onafhankelijk en gratis adviesgesprek krijgen met een wooncoach van Duurzaam Thuis Twente.

Het energieloket Wierden-Enter

Telefoon: 0546 72 31 17
E-mail: duurzaamwierdenenter@gmail.com www.duurzaamwierdenenter.nl/energieloket

Zwolle

Verbeter & Bespaar is het energieloket van de gemeente Zwolle dat particuliere woningeigenaren stimuleert en ondersteunt bij het nemen en realiseren van energiebesparende maatregelen in de woning. Iedere woningeigenaar kan bij het energieloket terecht voor een onafhankelijk advies.

Het energieloket Zwolle

Telefoon: 06 23 97 62 08
E-mail: info@verbeterenbespaar.nl
www.verbeterenbespaar.nl

Wijzigingen of suggesties?

Ontdekt u fouten of heeft u suggesties? Stuur een mail naar nieuweenergie@overijssel.nl