Locatie & Parkeren

Gepubliceerd op 1 mei 2019

Locatie

De zesde editie van het beleidsinformatiecongres Feiten, Feiten, Feiten gaat dit jaar plaatsvinden in de Lebuinuskerk in Deventer: Grote Kerkhof 38 in Deventer

Openbaar vervoer en gebruik Centrumbus voor mindervaliden

Deventer is goed per trein bereikbaar. Vanaf het station kunt u de Centrumbus van Deventer naar de Lebuinuskerk nemen. Voor het symposium rijden er twee Centrumbussen vanaf NS station naar de Lebuinuskerk en na afloop van het symposium weer terug naar NS station. U vindt de halte van de Centrumbus voor het station bij het gele bord. Eén Centrumbus rijdt deze dag rechtstreeks naar de Lebuinuskerk en de ander bus volgt haar reguliere route. Indien u gebruik maakt van de reguliere route kunt u uitstappen bij de zevende halte ‘het Stadshuis’. Laat uw NAW gegevens achter bij uw inschrijving en wij zullen zorgdragen dat u een dagkaart en aanvullende informatie over vertrektijden toegestuurd krijgt. Let op, voor de Centrumbus zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar vol = vol.

Openbaar vervoer met looproute vanaf NS station Deventer

Deventer is goed per trein bereikbaar. De route is lopend (10 a 15 min) vanaf NS-station Deventer als volgt: neem uitgang richting het Stationsplein. Neem een flauwe bocht naar rechts om op de Stationsstraat te blijven. Vervolg uw route naar de Singelstraat en vervolgens op de Sijzenbaanplein. Sla rechtsaf om op het Sijzenbaanplein te blijven. Vervolg uw weg naar de Achter de Broederen. Na ongeveer 100 meter sla rechtsaf naar de Broederenstraat. Vervolg uw route naar de Engestraat om vervolgens links af te slaan naar het Lamme van Dieseplein. Na ongeveer 12 meter slaat u rechtsaf naar de Stromarkt. Vervolg de Stromarkt naar het Graven. Na ongeveer 80 meter slaat u linksaf naar de Nieuwe Markt. Sla rechts af om op de Nieuwe Markt te blijven en vervolgens slaat u links af naar de Grote Kerkhof. De Lebuinuskerk vindt u aan uw linkerkant.

Met de auto en parkeren

Het is niet mogelijk om op de Grote Kerkhof bij de Lebuinuskerk uw auto te parkeren. U kunt daarom gebruik maken van Pontje Deventer. Deventer beschikt over een uniek voetveer om van de IJssel naar van de stadszijde te komen en andersom. Met een overtocht van het pontje komt u in een handomdraai vanuit een uniek natuurgebied de Ossenwaard in de binnenstad van Deventer terecht. Het pontje biedt bovendien een prachtig uitzicht vanaf het water op de stad.

Parkeer uw auto gratis op de Worp (navigatie: Worp 2 of Bolwerksweg 1) en dan kunt u met het pontje de binnenstad bereiken. Vanaf het pondje is nog ongeveer 4 minuten lopen naar de Lebuinuskerk. Laat uw NAW gegevens achter bij uw inschrijving en wij zullen zorgdragen dat u twee tickets (voor de heen en terug weg) thuis toegestuurd krijgt. Vaartijden van het pontje zijn van 7.30 t/m 23.00 uur.


Locatie congres

Parkeren op de Worp