Feiten 2020. Onderzoek in Transitie

Gepubliceerd op 12 februari 2020

feiten20

Feiten, Feiten, Feiten 2020: Onderzoek in Transitie

Op de zevende editie van FFF2020 op donderdag 14 mei komen beleidsmakers, informatiespecialisten, onderzoekers, datakrakers, bestuurders en GIS-experts samen. Om elkaar te inspireren en ervaringen uit te wisselen over ons jaarthema 'Onderzoek in Transitie'.

Want wat betekenen nieuwe vormen van beleidsonderzoek voor bestuurders en beleidsmakers? Hoe pakt dat uit in de praktijk? Wat kunnen wij daar van leren, en hoe werken we daar goed in samen? Deze zaken komen praktisch aan de orde deze dag, onder andere in de keynotespeech van Otto Raspe, hoofd RaboResearch Nederland Regio's en Thema’s met  meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van onderzoek naar sectorale, regionale en stedelijke ontwikkelingen, de impact van ruimtelijke investeringen en economische benchmarks in een breed welvaartsperspectief.

Wees erbij: save the date: 14 mei.

Meld je hier aan knop

Keynote: Otto Raspe

Otto Raspe FFF

Otto is hoofd RaboResearch Nederland Regio's en Thema's en heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van onderzoek naar sectorale, regionale en stedelijke ontwikkelingen, de impact van ruimtelijke investeringen en economische benchmarks in een breed welvaartsperspectief. Zijn werk spitst zich toe op trends en ontwikkelingen in de kenniseconomie, innovatie, ondernemerschap en stedelijke en regionale economie (onder meer arbeids- en woningmarkten). Voor zijn huidige functie werkte Otto bij het Planbureau voor de Leefomgeving en TNO. Hij studeerde Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg en promoveerde aan de Universiteit van Utrecht.

FFF20. Praktische informatie

Over de initiatiefnemers: team Beleidsinformatie

Dit congres is een jaarlijks terugkerend initiatief van het team Beleidsinformatie van de provincie Overijssel. De experts van dit team houden zich voor een breed scala aan beleidsthema's bezig met het uitvoeren van onderzoek, het verzamelen van data, datatechnieken en nieuwe technologieën.

Dagvoorzitter Erik Jungerius

erik jungerius

Erik Jungerius, Hoofd Eenheid Publieke Dienstverlening bij de provincie Overijssel, zal als dagvoorzitter FFF20 in goede banen leiden.