Eerste nationale toerismetop in Overijssel

Gepubliceerd op 1 oktober 2018

Op woensdag 10 oktober 2018 vindt in Deventer de eerste Nationale toerismetop plaats. De top is een initiatief van provincie Overijssel en wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De top brengt overheden, bedrijfsleven, toeristische organisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen gericht te werken aan de uitdagingen en kansen voor de bestemming Nederland in 2030. Het doel is om tot een gezamenlijke aanpak te komen om toeristen te spreiden over Nederland. Zodat zo veel mogelijk steden en regio's profiteren van het groeiende toerisme, nationaal en internationaal.

Perspectief 2030

Parallel aan de toerismetop heeft NBTC het initiatief genomen om samen met de sector toe te werken naar een visie met uitvoeringsagenda voor de duurzame ontwikkeling van de bestemming Nederland, het Perspectief 2030. De toerismetop neemt in deze aanpak een belangrijke plek in. De eerste contouren worden tijdens de top bekend gemaakt en besproken.

Inschrijven voor Toerisme Top

Voor de top is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan via de website. Na de zomer ontvangt u een bevestiging van deelname, nadere informatie over het programma en een keuzemenu voor de interactieve sessies die u tijdens het middagprogramma kunt volgen.