Open dag N34

Gepubliceerd op 11 oktober 2018

Zaterdag 10 november is het zover! Dan rijdt het verkeer weer op een vlotte en veilige manier over de N34 van de rotonde Witte Paal naar Drenthe. Deze weg is een belangrijke schakel tussen het noordoosten van de provincie Overijssel en het zuidoosten van de provincie Drenthe. Vanaf het voorjaar van 2017 hebben we hard gewerkt om de N34 om te bouwen naar regionale stroomweg.

open dagOver een lengte van 16 kilometer hebben we een nieuwe en bredere weg aangelegd. De gelijkvloerse overgangen en verkeerslichten zijn verwijderd en vervangen door tunnels en twee viaducten. De uitritten van woningen hebben nu een aansluiting op de parallelweg. Al deze maatregelen zorgen er voor dat het verkeer makkelijk, vlot en veilig met 100 kilometer per uur kan doorrijden.

De openstelling van de N34, op zaterdag 10 november 2018, willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het is een bijzonder moment dat zeker aandacht verdient.

We organiseren deze dag tussen 10.00 en 14.30 uur verschillende activiteiten voor jong en oud! Zo kun je hardlopen en fietsen op de N34, allerlei voertuigen bekijken en nog veel meer te weten komen over de N34!

Wil je weten wat er deze dag allemaal te doen en te zien is? Kijk dan op www.overijssel.nl/N34 of volg ons op Facebook.