Neem de Hanzelijn naar de Internationale Hanzedagen

Gepubliceerd op 14 juni 2017

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni 2017 vinden in Kampen de Internationale Hanzedagen plaats. Bezoekers wordt geadviseerd om naar station Kampen Zuid te reizen met de Hanzelijn. Er rijden langere treinen op dit traject tussen Zwolle en Lelystad. Vanaf station Kampen Zuid rijden gratis pendelbussen naar het evenemententerrein in Kampen.

Hanzedagen-retour

Bezoekers aan de Hanzedagen kunnen makkelijk en goedkoop met een Hanzedagen-retourticket naar Kampen Zuid reizen. Deze ticket is te bestellen via www.ns.nl/hanzedagen. De voordelen op een rij:

  • 20% korting op jouw treinkaartje met als eindbestemming Kampen Zuid
  • Heen- en terugreis in één keer geregeld
  • Niet in de wachtrij bij de kaartautomaat

Voor meer informatie hierover kunt u kijken op www.ns.nl/hanzedagen.

Werkzaamheden

De Kamperlijn - het treintraject tussen Zwolle en Kampen - wordt in deze periode compleet vernieuwd. Op het spoor gaan vanaf begin december 2017 nieuwe elektrische treinen rijden. Om de werkzaamheden uit de kunnen voeren, is er geen treinverkeer mogelijk vanaf maandag 5 juni tot en met zondag 27 augustus 2017. Voor de reizigers op dit traject worden bussen ingezet. Voor bezoekers aan de Internationale Hanzedagen geldt daarom een aangepast reisadvies via de Hanzelijn.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de Kamperlijn is te vinden op www.prorail.nl/zwollekampen.