Actuele nieuwsberichten en persberichten van de provincie Overijssel.

Zoeken in de site
naar boven
 

Nieuws

Nieuws

9 januari 2014
23 november 2011

Tien miljoen mensen hebben afgelopen maand kennis gemaakt met Het Nieuwe Werken. Ze hebben gelezen, gezien of gehoord over de campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf (bron: Intomart/GfK). 150.000 Mensen en 2000 bedrijven waren actief betrokken bij de campagne, die werd georganiseerd door een coalitie van bedrijven, vakbonden, overheid en initiatiefnemers Natuur & Milieu en het Platform Slim Werken Slim Reizen.

23 november 2011

Partners van Zwolle Kampen Bereikbaar die meedoen aan de 0-meting maken kans op een traktatie van de Sint. De 0-meting is een onderzoek onder medewerkers van convenantpartners met vragen over het woon-werkverkeer. Negen bedrijven doen mee met deze meting.

23 november 2011

In de week van Het Nieuwe Werken organiseerde Zwolle Kampen Bereikbaar drie bijeenkomsten voor werkgevers in de regio. Deze waren bedoeld als kennismaking met Het Nieuwe Werken. In januari 2012 zijn er werkateliers voor bedrijven die concreet met HNW aan de slag willen. Aanmelden kan via s.joswig@overijssel.nl

23 november 2011

Van 7-13 november 2011 was het de week van Het Nieuwe Werken (HNW). Op maandag 7 november stonden maar liefst op 40 plekken in Nederland ‘Nieuwe Werkers' in knalroze badjassen. Ook in Zwolle en Kampen moedigden Nieuwe Werkers reizigers in de spits aan om hun werkdag niet te beginnen in de spits, maar in hun badjas.

15 augustus 2011

Een e-fiets uittesten kan het beste met een stevige tegenwind. Dan wordt het verschil met een gewone fiets goed duidelijk. Een Zwolse student nam de proef op de som en testte de e-fiets van Zwolle naar Kampen.

15 augustus 2011

Files, oponthoud, volle parkeerplaatsen en slechte bereikbaarheid... Met mobiliteitsmanagement lever je zelf een bijdrage met concrete oplossingen en maatregelen. De mobiliteitsscan helpt je op weg!

15 augustus 2011

Over 21 dagen, op 5 september, is het zover: dan rijdt buslijn 6 voor het eerst van station Zwolle naar bedrijventerrein Voorsterpoort. Natuurlijk laten we dat moment niet zomaar voorbijgaan. Gerrit-Jan Kok, gedeputeerde van de provincie Overijssel geeft die ochtend samen met René de Heer, verkeerswethouder van Zwolle rond kwart voor 9 de officiële start van buslijn 6. Van 7.00 tot 9.00 uur krijgen alle reizigers van lijn 6 een ‘krantje en croissantje'.

15 augustus 2011

Een slim en snel vervoermiddel om mee naar het werk te fietsen: een elektrische fiets (e-fiets)! Al negen convenantpartners van Zwolle Kampen Bereikbaar doen mee met de probeerweken vanaf begin september.

naar boven 

Gerelateerde informatie

Zoeken in de index

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Datum
naar boven
naar boven