Actuele nieuwsberichten en persberichten van de provincie Overijssel.

Zoeken in de site
naar boven
 

Nieuws

Nieuws

9 januari 2014
15 augustus 2011

Een e-fiets uittesten kan het beste met een stevige tegenwind. Dan wordt het verschil met een gewone fiets goed duidelijk. Een Zwolse student nam de proef op de som en testte de e-fiets van Zwolle naar Kampen.

15 augustus 2011

Files, oponthoud, volle parkeerplaatsen en slechte bereikbaarheid... Met mobiliteitsmanagement lever je zelf een bijdrage met concrete oplossingen en maatregelen. De mobiliteitsscan helpt je op weg!

15 augustus 2011

Over 21 dagen, op 5 september, is het zover: dan rijdt buslijn 6 voor het eerst van station Zwolle naar bedrijventerrein Voorsterpoort. Natuurlijk laten we dat moment niet zomaar voorbijgaan. Gerrit-Jan Kok, gedeputeerde van de provincie Overijssel geeft die ochtend samen met René de Heer, verkeerswethouder van Zwolle rond kwart voor 9 de officiële start van buslijn 6. Van 7.00 tot 9.00 uur krijgen alle reizigers van lijn 6 een ‘krantje en croissantje'.

15 augustus 2011

Een slim en snel vervoermiddel om mee naar het werk te fietsen: een elektrische fiets (e-fiets)! Al negen convenantpartners van Zwolle Kampen Bereikbaar doen mee met de probeerweken vanaf begin september.

naar boven 

Gerelateerde informatie

Zoeken in de index

Zoeken in de index

Zoeken binnen de index
Datum
naar boven
naar boven